Lányok!Ti elmennétek anyukátokkal egy ilyen helyre?
Elmennétek anyukátokkal naturista szaunába?
Nem olyanra gondolok,ahol a szauna lepedő alatt vagy meztelen,hanem ahol csak magad alá teríted a lepedőt és szószerint meztelenek vagytok.
Anyukátokkal ez beleférne,vagy inkább csak nagyon jó barátnővel/barátnőkkel?
#31 görcsös a szégyenlősség azért, mert olyan helyen ragaszkodik a saját teste takargatásához, ahol a ruhaviselésre nemhogy semmi szükség (nincs hideg stb.) és nem is elvárt, de még hátrányos is (nem tud tőle izzadni). Nyilván aki ezt teszi, annak van valami becsípődése, valami gátlása.
Ja, és fürdőruhában is előfordul tapperolás, sőt. Egy bikini senkit nem véd meg a zaklatástól.
(Feltételezem hogy ezt az én #30-as válaszomra írtad)
Hogy ne tudna izzadni? :D
Fürdőruhában még nem taperoltak szaunában, és nem is látom vadidegen férfiak péniszét, ha fürdőgatyát hordanak.
Mindenesetre nekem elég fura koncepció például egy serdülő lánytól (aki a kamaszkori változások miatt amúgy is gátlásosabb) ELVÁRNI, hogy pucéran menjen pucér felnőtt pasik közé... :S
(Értsd: bárkitől fura elvárni, de vannak még meredekebb helyzetek)
#32 attól, hogy elmondásod szerint veled mi történt, még nem jelenti azt, hogy mindenki mindenhol azt tapasztalta.
Nekem meg egy ismerősömet fürdőruhában fogdosták meg. Na most kinek van igaza?
Az általános tapasztalat az, hogy meztelen helyen jobban odafigyelnek az ilyesmire.
Ha csak ismerős férfiak péniszét akarod látni, és nem vadidegenekét, akkor arra az a megoldás, hogy csak az ismerőseidét nézd, és ne a vadidegenekét.
Láthatóan frusztrált vagy egy emberi test látványától, holott abban semmi káros nincs. Csak ezt nevelték beléd.
Nekem meg az a fura koncepció, ha valaki csakis a szexelésre tud gondolni a meztelenség láttán.
Nem várunk el a serdülő lányoktól semmit. Nem kötelező szaunába járni. De ha takargatni akarja magát, hát takargassa, de akkor hozzon magával még egy törölközőt, amire ráül.
Nem is állítottam sehol, hogy mindenki mindenhol ezt tapasztalja.... én csak azt mondom, hogy szerintem nem abnormális dolog, hogy nem akarom feleslegesen kitenni magam hasonló incidenseknek.
Nem ezt nevelték belém, korábban is írtam hogy sajnos anyukám is rengeteget pucérkodott otthon.
"Nem várunk el a serdülő lányoktól semmit." - ja, csak abnormális ha nem úgy viselkedik ahogy elvárod....
Minek mennék? :D
"na az tud szexi lenni, de egy 90 fokos szaunában izzadva egy teljesen más célból levetköző személy nem"
ezt ne nekem mondd, hanem annak aki taperolt meg hozzám nyomta a farkát.
Az orvosi kezelés nyilván más, mint bármilyen szabadidős tevékenység.
Nem is írtam hogy bárki “hibája”, azt írtam hogy ÉN rohadtul nem fogok pucéran lófrálni, se pucéran lófráló emberek közé menni. Nem tudom ezen mi ennyire elfogadhatatlanul felháborító számotokra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!