Lányok!Ti elmennétek anyukátokkal egy ilyen helyre?
Elmennétek anyukátokkal naturista szaunába?
Nem olyanra gondolok,ahol a szauna lepedő alatt vagy meztelen,hanem ahol csak magad alá teríted a lepedőt és szószerint meztelenek vagytok.
Anyukátokkal ez beleférne,vagy inkább csak nagyon jó barátnővel/barátnőkkel?
Ahol a szülő maga sose meztelen a gyerek előtt, ott nyilván a gyereknek is creepy meztelenül lenni.
Hiába mondja a szülő, hogy "de hát úgy is láttalak, úgy is én szültelek, a meztelenség normális". A gyerek nem hülye. Ha a szülő a viselkedésével azt mutatja, hogy a meztelenség igenis kellemetlen, mert láthatóan ő maga sem csinálja, akkor a gyerek is ahhoz fog igazodni. Ahol konfliktus van a kimondott és a megélt értékek között, ott a gyerek a megélt értékeket veszi át.
Ehhez jön még a tinédzserkor, amikor is a gyerek dolga, hogy leváljon a szülőről. Ilyenkor még azok a gyerekek is elkezdenek rejtőzködni a szüleik elől, akiknek a meztelenség előtte normális volt.
Nem, senkivel.
Nem is értem miért lenne KÖTELEZŐ pucérkodni, miért nem viselhet egy lepedőt aki akar? Nem mennék ilyen helyre.
"Ahol a szülő maga sose meztelen a gyerek előtt, ott nyilván a gyereknek is creepy meztelenül lenni."
Anyám folyamat meztelen volt, és mindig zavart. (Nő vagyok.) Személyiségek is vagyunk, nem csak nevelések.
#23 ez nem mond ellent annak, ami a #21-ben van.
Azonfelül az egész külvilág traumatizálja a meztelenséget. Ezt nem tudja teljesen ellensúlyozni a család, még ha akarja sem.
Ugyanez, anyám folyton pucéran lófrált otthon, mióta az eszemet tudom rohadtul zavart.
Pontosan mi lenne "abnormális" egy lepedőben?
Miért "görcsös szégyenlősség" ha valaki nem akar anyaszült meztelen lenni idegenek előtt?
Egyszer találkoztam szaunában egy férfival, aki meztelenül volt, és taperolni próbálta a nő vendégeket, meg dörgölni magát hozzánk. Szerencsére kihajította a személyzet nagyon gyorsan, de szerintem abszolút normális ha valaki nem vágyik hasonló élményre. (Se mások nemiszerv-mutogatására és dörzsölésére, se arra hogy az ő testét méregesse valaki nyálcsorgatva.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!