Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Lányok!Ti elmennétek anyukátok...

Lányok!Ti elmennétek anyukátokkal egy ilyen helyre?

Figyelt kérdés

Elmennétek anyukátokkal naturista szaunába?

Nem olyanra gondolok,ahol a szauna lepedő alatt vagy meztelen,hanem ahol csak magad alá teríted a lepedőt és szószerint meztelenek vagytok.

Anyukátokkal ez beleférne,vagy inkább csak nagyon jó barátnővel/barátnőkkel?

júl. 2. 15:27
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
0%

Ahol a szülő maga sose meztelen a gyerek előtt, ott nyilván a gyereknek is creepy meztelenül lenni.

Hiába mondja a szülő, hogy "de hát úgy is láttalak, úgy is én szültelek, a meztelenség normális". A gyerek nem hülye. Ha a szülő a viselkedésével azt mutatja, hogy a meztelenség igenis kellemetlen, mert láthatóan ő maga sem csinálja, akkor a gyerek is ahhoz fog igazodni. Ahol konfliktus van a kimondott és a megélt értékek között, ott a gyerek a megélt értékeket veszi át.

Ehhez jön még a tinédzserkor, amikor is a gyerek dolga, hogy leváljon a szülőről. Ilyenkor még azok a gyerekek is elkezdenek rejtőzködni a szüleik elől, akiknek a meztelenség előtte normális volt.

júl. 3. 11:00
 22/56 anonim ***** válasza:
0%

Nem, senkivel.

Nem is értem miért lenne KÖTELEZŐ pucérkodni, miért nem viselhet egy lepedőt aki akar? Nem mennék ilyen helyre.

júl. 3. 13:02
 23/56 anonim ***** válasza:
20%

"Ahol a szülő maga sose meztelen a gyerek előtt, ott nyilván a gyereknek is creepy meztelenül lenni."

Anyám folyamat meztelen volt, és mindig zavart. (Nő vagyok.) Személyiségek is vagyunk, nem csak nevelések.

júl. 3. 13:14
 24/56 anonim ***** válasza:
29%

#23 ez nem mond ellent annak, ami a #21-ben van.

Azonfelül az egész külvilág traumatizálja a meztelenséget. Ezt nem tudja teljesen ellensúlyozni a család, még ha akarja sem.

júl. 3. 13:18
 25/56 anonim ***** válasza:
20%

Ugyanez, anyám folyton pucéran lófrált otthon, mióta az eszemet tudom rohadtul zavart.

júl. 3. 13:18
 26/56 anonim ***** válasza:
83%
A normális szauna ilyen. Sajnos magyarországon kevés normális szauna van, ezért otthon nem is járunk ilyen helyre. Itt Németországban viszont nincs is olyan szauna, ahol bárkin bármi is lenne. Van néhány lekoszlott fürdőben olyan hely, ami magyararszágon a jellemző, de azt warmbadnak hívják, nem szaunának. Teljesen természetes, hogy mindenki meztelenül van, soha nem volt ebből probléma, igazából nem is értem a kérdést.
júl. 4. 14:00
 27/56 anonim ***** válasza:
0%

Pontosan mi lenne "abnormális" egy lepedőben?

júl. 4. 14:03
 28/56 anonim ***** válasza:
68%
Csakis ilyen szaunába vagyok hajlandó menni. Rendesen izzadni, csak úgy lehet, ha nem takarja a tested semmi, a fürdőruha meg kifejezetten káros a szaunában, nem is értem miért engedik sok helyen. Engem nem érdekel, hogy más hogy van, csak nekem se szóljanak be, ha én meztelen vagyok. Az meg hogy kivel, tök mindegy, jártunk szülőkkel is, barátokkal is, nincs ebben semmi szexuális töltetű dolog. A baj az, hogy a magyar nagyon pűd nép és sok a testképzavaros ember, aki a dögöljön meg a szomszéd lova is alapon ítélkezik, ezért ha ő szégyel levetőzni, akkor más se tegye, még ott sem, ahol ez a természetes.
júl. 4. 14:07
 29/56 anonim ***** válasza:
35%
#27 a görcsös szégyenlősség az abnormális, nem a lepedő. Beburkolózni a szaunában nemcsak felesleges, de igazából hátráltatja is a szaunázást. Ennek ellenére természetesen bárki bebugyolálhatja magát, amíg egy másik törölközőt visz magával, amire ráül (egész testfelület alatt, a lába alatt is) és arra csöpög, nem a fára.
júl. 4. 14:09
 30/56 anonim ***** válasza:
19%

Miért "görcsös szégyenlősség" ha valaki nem akar anyaszült meztelen lenni idegenek előtt?

Egyszer találkoztam szaunában egy férfival, aki meztelenül volt, és taperolni próbálta a nő vendégeket, meg dörgölni magát hozzánk. Szerencsére kihajította a személyzet nagyon gyorsan, de szerintem abszolút normális ha valaki nem vágyik hasonló élményre. (Se mások nemiszerv-mutogatására és dörzsölésére, se arra hogy az ő testét méregesse valaki nyálcsorgatva.)

júl. 4. 14:14
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!