Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Így hogyan mutathatnám be a...

Így hogyan mutathatnám be a szüleimnek a barátomat?

Figyelt kérdés

Szóval most egy időre visszaköltöztem a szüleimhez. Ők most rengeteget dolgoznak, általában napi 12 óra. Új autóra gyűjtenek és hasonlók (most mindent nem írok itt le). Anyukám egészségileg sincs jól már egy jó ideje, így a háztartásra nem igazán van ideje. Otthon hatalmas a rendetlenség, és a tisztaság sem az igazi…, engem is szörnyen zavar, és igyekszem segíteni, de egyedül nem tudom megcsinálni, mert nem jó helyre pakolok, nem akarja/tudja elmondani hogyan akarja a dolgokat, majd segít, de nincs ideje soha. Szóval otthon éppen szörnyű a helyzet, és anyukám így vendégeket sem hajlandó fogadni. Viszont én már bemutatnám a barátom, akit nyilván így nem vihetek haza. Eszembe jutott egy éttermi vacsora, de akkor azt most a szüleim állják (?), ezt nem várhatjuk el tőlük. Vagy bonjuk 3 fele a számlát, esetleg köhögjem ki én az összeget, a saját pénzemből? Ami viszonylag nehézkes lenne. Meg valahogy félek, hogy az egész helyzet olyan kellemetlen/kínos lesz. Nem tudom hogyan kéne csinálnom, így is marhára izgulok. Anyukám már többször kérdezte, hogy mi van velem, hogy nincs senkim, és most hogy már van, egyszerűen nem tudom hazavinni, ami nagyon kellemetlen nekem. Valamint így max heti 1x tudtam eddig nála aludni, mert anyunak mindig azt mondtam, hogy a barátnőmnél alszom, de mikor egyszer tényleg aludtam nála is 1x a héten, és a barátomnál is, akkor már rákérdezett a dologra. Ezért nyilván elmondanám, hogy van barátom, de akkor szeretnék majd megismerni, és jön a probléma amit leírtam.😅 Van bármi ötletetek?

19L

2024. júl. 2. 03:34
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%
30-as akkor megcsinálja megint, ahogy neki tetszik, de legalsbb nincs putri, hogy egy pasit se lehessen hazavinni.
2024. júl. 3. 10:12
 32/33 anonim ***** válasza:
100%
Hát hadd csinálja meg újra ha hülye.
2024. júl. 3. 10:39
 33/33 anonim ***** válasza:
0%

Minek fiú.

Sose értettem értelmét az emberi kapcsolatoknak.

Párkapcsolatoknak sincs semmi értelme. Nem tudom minek vannak. Nekem nem volt fium még soha és nem is lesz.

Menő dolog örök szűzeséget fogadni.

2024. júl. 4. 01:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!