Szoktatok felnőttként anya-fia programot csinálni?
Ha igen, milyeneket?
Ha nem, akkor leírhatjátok, hogy mi az oka ennek.
Anyák napján vagy születésnapon szép gesztus lenne együtt lógni anyának és fiának. Miért ne?
Máskor is lehet... Ha jól érzik magukat együtt és nem kellemetlen egyiknek sem. A környezet mondhat, amit akar.
Ezen az oldalon basszus minden kínos meg szégyellnivaló. :D Hihetetlen.
Attól lehet normális élete valakinek, mert a szüleivel is tölt időt felnőttként. Mi a rossz ebben mondja már meg valaki??
Korábban olvastam már itt ilyet, hogy a pár egyik tagja nem engedi a másiknak, hogy elmenjen egy hétre nyaralni a családjával. :D Azért ez beteges. Mi az, hogy nem engedi?
Mi a családdal egy évben egyszer elmegyünk együtt kirándulni. (Felnőtt vagyok én is és a tesóm is.) Illetve anyával néhány havonta együtt vásárolgatunk vagy nyáron elmegyünk fagyizni.
Igaz nem férfi vagyok, de semmi kivetnivalót nem látok ebben. Attól mert van egy párom, nyugodtan ő is látogassa a szüleit vagy ha igény van rá, csináljanak programot együtt.
Azt akartam írni, hogy addig kéne örülni, míg élnek a szülők. Bár ezt nem szabad itt mondani, mert tudjuk mindenki menekült otthonról tizenévesen és borzasztó rossz mindenkinek a kapcsolata a szüleivel.
"Attól lehet normális élete valakinek, mert a szüleivel is tölt időt felnőttként. Mi a rossz ebben mondja már meg valaki??"
Csak akkor rossz, ha a férfi csinálja. Ha megnézed, a nők vannak mindig kiakadva, ha a pasijuk esetleg eltöltene néha valami kis időt az anyjával, hogy jól essen neki, a nőknek bezzeg szabad a saját anyjával, már csak ahért is, mert a férj anyja mindig sz*r, a nőé mindig jó :D
#15: Nem tudom, én sosem viselkedtem így a párommal. Nem tudom kit miért zavar ha egy férfi eltölt az anyjával néhány órát. Semmi szégyen nincs ebben. Én örülök, ha jó a kapcsolata a szüleivel.
Elég fura felfogása van egyeseknek.
Amiatt tettem fel a kérdést, mert sokan tagadják hogy más lenne a felnőtt anya-fia kapcsolat mint az anya-lánya,de én úgy tapasztalom a környezetemben hogy mégsem ugyanolyan, például ebben is van különbség, hogy egy férfit se ismerek aki időt töltene az anyjával a kötelező ünnepeken néha látogatásokon kívül. De nőket ismerek akik az anyjukkal járnak nyaralni, színházba, kávézóba, strandra, moziba, szépségszalonba, edzőterembe stb.
Szóval arra voltam kíváncsi hogy milyen arányok vannak és hogy mit csinálnak a felnőtt férfiak az anyjukkal de egyetlen példát sem írtatok még csak veszekedés ment. Még mindig kíváncsi vagyok mit lehet csinálni, mert van egy fiam, aki még kicsi.
19-es, igen, sajnos ez az igazság, ha fiad van, nemigen lesz vele ilyen jellegű kapcsolatod felnőttként.
Az én férjem amúgy nagyon szereti az anyukáját, de kifejezetten ketten programokat nem szoktak csinálni, talán pont azért, mert egyébként is sokat találkozunk, beszélnek mindennap telefonon. De felőlem mehetne amúgy, volt már olyam, hogy elmentek ketten pl. piacozni, mert én picibabával nem mentem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!