Kaptatok már meg olyat dolgozó, párjával együtt élő felnőttként az anyátoktól, hogy "fontosabbak a haverok, mint én"?
Nem, mert anyám felnőttebb. Ez érzelmi zsarolás, amit le kell szarni.
A célja, hogy magához kössön, kontrolláljon.
Jellemzően olyan ember teszi, akinek nincs érzelmi támogató kapcsolata és a gyerekből akarja ezt pótolni vagy a korábbi boxzsák (férj, partner, másik gyerek) elvált/lelépett/meghalt.
Nem. Még soha. Semmi köze egymáshoz a kettő. A haveri társaságot külön kell tenni magadban is, anyudnak is. Nekem nem mindegy, hogy miképp viszonyulok anyámhoz.
Valami nem jól működik nálad, ha felnőtt, párkapcsolatban élő emberként ezt kapod tőle. Túl sokat csavarogsz a haverokkal?
Leírásod alapján ilyen szituban inkább a párodnak lenne beleszólási joga, nem neki. Anyud simán elhanyagolva érzi magát, foglalkozz vele többet.
Velem volt ilyen. Es a második válaszoló tökéletes magyarázatot adott rá.
Nem csak barátok, bármilyen elő emberrel eljátszotta ezt, pedig még így is ő volt az, akire a legtöbb időt szántam.
Ezt csinálta 16 éves koromban is, es most is, hogy 30 múltam.
Szeretem, de ez elég dühítő, amit kezelni kell, bár baromi nehéz, főleg úgy, hogy ő nem látja át a dolgot.
Soha. Amikor 18 éves koromban először nem mentem el a családi nyaralásra, megértették.
Ez érzelmi zsarolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!