El fogják valaha fogadni a döntésemet? 25/F
Azt mondják, az anyja még a gyilkost is védi .
A Fideszest ezek szerint nem:D
Nem szoktam politikai témába belemenni, de őszintén szólva - ennyi év után - én is megértem a csalódottságukat. Mert okosabb gyereket akartak.
Egyetlen dologban van igazad. Arra nem kényszeríthetnek, hogy ugyanolyan pályád legyen.
Na jó, ez trollkodás, a kérdésből még inkább azt lehetett feltételezni, hogy a szülők fideszesek, és te beálltál segíteni valamelyik kisebb párthoz, na de hogy a Fideszbe léptél be, az kamu. Szándékosan akarsz itt hergelni. Vége a sulinak, unatkozol.
Ha eljátsszuk, hogy mégis van ilyen, hát, én is csalódott lennék a szülő helyében.
Komolyan mondom úgy hisztiztek, mint ha a Ku Klux Klan-ba lépett volna be.
Én amúgy nem bánnám már, ha leváltanák a Fideszt már csak azért is, mert akkor meglátjátok, hogy más párt is rohadék. Mindig aktuálisan azt szokták szidni, aki épp a hatalmon van. Pár év múlva, ha leváltják a fideszt, majd meglátjátok, itt az oldalon is mást lesz divat szidni, de gerincesek a magyarok amúgy ....
Amúgy független vagyok, nem védem ezzel a Fideszt. Tök mindegy írhatok akármit, ha nem hordom le a sárga földig a kérdezőt, így is úgy is lepontoztok. Nem normálisak a szüleid kérdező, komolyan mondom. Akkor minek szül az ilyen gyereket, ha ennyi alapján kitiltja?
Az ilyen narancsjobbágyok nem is bánnák, hiszen igénylik, hogy a sárba tapossák őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!