Túl lehet lendülni valaha azon hogy anyám gyűlölt és soha nem akart engem?
Túl lehet lendülni, ha akarsz.
Kell legyen benned élni akarás. Itt vagy, megszülettél, mindegy hogy az analfabéta szadista anyád mit miert döntött. Lényeg hogy itt vagy es meg tudod tapasztalni a világot.
Becsüld te magad ! Az életedet, az idődet.
Itt csak az élni akarás segít az életösztön.
Anyád egy emberi lénynek nem nevezhető állat. Belátni nem fogja a tévedéseit. Bocsánatot nem fog kérni.
Ahányszor előadod neki a sérelmeid es ő nem ismeri el őket es nem validálja es hulyet csinal belőled, annál jobban csúszol még mélyebbre a fájdalomba es megalaztatásba
Pszichológussal igen, de 100% NEM.
Hiába akarod, ez már halálodig benned marad, mert olyan mélyre vésődött sebek.
Velem is sokat kiabáltak gyerekkoromban, kamaszként - meg míg otthon éltem.
12 éve elköltöztem, éveken át jártam pszichológushoz, de ha a barátom kicsit is felemeli a hangját, rögtön félek. TUDOM, hogy sohasem üvöltene velem - megütni meg főleg nem -, mégis.
Ez van, akad olyan lelki sérülés, ami örökre szól, bármennyire támogató is az új környezet, nem mindent lehet kiirtani.
Ők ketten nagyon fejletlen emberek és mellé nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon betegek.
Normális, hogy sose fogja belátni sem, nem hogy bocsánatot kérni. Élete végéig hazudni fog magának mind a kettő selejt.
A nagyját meg tudod oldani aránylag könnyen, de hogy nagyon mélyre hatóan kidolgozd ezt magadból, az hatalmas munka. Azt is el lehet érni, hogy ne legyen félelem, amikor a szerelmed hangos.
Nagyon sajnálom.
Ezek a sebek sosem gyógyulnak be,maximum halványodnak,vagy meg tanulod
kezelni magadban.. :-(
Ennél szörnyűbb nincs,mint amikor azok bántanak akiknek a legjobban
kellene szeretnie és törődnie veled..
Egész életen végig kíséri az embert,és mikor látod hogy másoknak
normális szülő jutott,minden ilyen egy késszúrás a szíved közepébe..
Nekem is ez volt,az az egy szerencsém lett,hogy korán megismertem
a férjem,és onnatól volt valaki akire számíthattam minden téren.
De ettől még önbizalomhiányos,kapcsolatfüggő,konfliktuskerülő,
és még sorolhatnám miket hurcolok magammal emiatt...
Még az anyává válást is befolyásolja,mostanára tanultam meg szeretni
a gyerekeimet,úgy szívből..Szerettem volna őket az első pillanattól fogva,de szerintem a lelki traumák miatt ez is félrement valahogy eleinte..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!