A szüleim elvárják, hogy beszámoljak nekik hova megyek 25 évesen?
Figyelt kérdés
Otthon lakom a szüleimmel még, de folyamatosan ellenőrizni akarják hova megyek, kivel mit csinálok. Értem, hogy aggódnak, de ezt már nem tartom normálisnak. Más aki volt hasonló helyzetben, hogyan kezeltétek a dolgokat?jún. 12. 12:25
1/39 anonim válasza:
Elköltöztem. Mert máskülönben folyton csak a vita ment.
2/39 anonim válasza:
Úgy, hogy megmondtam nekik, hogy anya, megyek a törezshelyemre a többiekkel inni pár kör valamit. Tudod miért? Mert az a normális.
4/39 anonim válasza:
Anyum is szerette tudni, egyáltalán nem éreztem toxikusnak, és igazából jó kapcsolatként el is mondtam neki mindent - magamtól is. Nem költöztem el soha, de nem is voltam anya pici fia. Nyilván van ebben egy határ, de én ezt ebből a kérdésből nem érzem.
5/39 A kérdező kommentje:
Elszoktam mondani, hogy hova megyek, de pl ha másnál alszok vagy valami és nem szólok róla, már megy a balhé.
jún. 12. 12:42
8/39 anonim válasza:
"de pl ha másnál alszok vagy valami és nem szólok róla, már megy a balhé"
. Távol áll tőlem a kontrollmánia, de ez teljesen érthető. Szerinted mennyi idő után kellene aggódniuk amiatt, hogy nem jössz haza, pedig nem mondtad, hogy ne jönnél?
9/39 anonim válasza:
Nálunk alap, hogy megmondjuk, hova megyünk, mikor jövünk kb. Ez együtt élés esetén a minimum.
10/39 anonim válasza:
A szüleidnek van igaza. Teljesen természetes és normális, ha együtt élő emberek (nemcsak szülő-gyerek viszonylatban) tudni akarják, hogy a másik kb. mikor jön haza, hazajön-e egyáltalán. Ha nem tudják, akkor aggódnak, izgulnak.
Miért nehéz szólni, ha nem alszol otthon? Főleg a mai világban, semmi akadálya nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!