Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Párommal és az ő fiával élünk...

Peteer82 kérdése:

Párommal és az ő fiával élünk egy házban! A fiúnak sokmindenbe segítettünk de ő úgy viselkedik mintha én semmit se! Mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
Párommal 3eve vagyunk együtt. Míg csak ketten voltunk minden szuper volt. Amióta a fia is velünk lakik egyre többet veszekszünk. Addig amíg a fiú nem lakott velünk a fiúnak segítettünk albit és állást keresni. 1 napon múlt hogy ne adjanak ki elfogato parancsot mert annyi közlekedési büntetése volt. Segítettünk neki ahogy tudtunk. Azóta vettünk lakást és lekoltozott hozzánk. Én úgy gondolom ha már a saját házamba házunkba lakik egy minimális tisztelet kijarna. Pl ha találkozunk egy kézfogás lenne az alapvető dolog amit ezek után megerdemelnek szerintem. Fel éve lakik velünk ez idő alatt annyit nem csinált hogy legalább 1x vagy 2x elmosogasson. Ha a páromnak említem már azt hiszi hogy direkt kotekszem. Igaz sokat dolgozik a fiú de egy minimális segítség és tisztelet kijarna úgy gondolom.

jún. 8. 09:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Jó nagy balek vagy. Összeááltál egy nővel, akinek kölyke van, aki ráadásul egy mihaszna nyomorult, aki kb. sz*rba se néz téged, az anyjával együtt. Gratulálok.
jún. 8. 18:48
 12/15 anonim ***** válasza:

11

Ráadásul, közösen vett vele házat.

Minden hibát elkövetett, amit csak lehet.

Kérdező! Miért vagy csendben. Írj valamit, mit gondolsz, hogy kb 9en ugyanazt állítjuk? Mi lesz ezután? Van terved, ötleted? Annyira sokan jó választ adtunk, tisztelj meg minket azzal, hogy ezek után leírod az allaspontod. Várjuk!

jún. 8. 22:54
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat! Végig olvastam az összes választ és kB ugyanezeket gondolom én is! De higyjetek el míg csak párommal éltünk tökéletesen jól megvoltunk! Sajnos igaz hogy annak ellenére hogy tettem érte dolgokat ennyit se érdemlek és én is azt érzem hogy szarba se vesz! Anyjának is mondtam már de ő mindig azt mondja hogy kotekszek pedig csak ez egy alap dolog lenne! Gondoltam erre is hogy rosszul neveltek. De apja már nem él. Remélhetőleg ha leulok vele dumálni megerti sztem jobb az neki ha tőlem hallja minthogy mástól hogy milyen bunkó és illetlen
jún. 9. 00:43
 14/15 anonim ***** válasza:
58%
Méghogy tisztelet. Azt ki kell érdemelni. Ha ilyen pipogya szerencsétlenként viselkedsz, akkor ugyan miért járna neked tisztelet. Az emberek úgy fognak viselkedni veled, amilyen képet mutatsz magadról. Komolyan hagyod, hogy egy szar takony packázzon veled? Egy határozott faszi már réges rég helyretette volna, a kis szarházit. Erre te mit csinálsz? Itt nyafogsz vadidegen kommentelőknek, hogy neked jár a tisztelet, holott totálisan hülyének néznek mindketten. Gratulálok.
jún. 9. 03:26
 15/15 anonim válasza:
37%
Kérdezd meg először a fiútól, hogy van-e valami gondja, ami miatt így viselkedik. Lehet, hogy van valami, amiről nem tudtok.
jún. 9. 07:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!