Párommal és az ő fiával élünk egy házban! A fiúnak sokmindenbe segítettünk de ő úgy viselkedik mintha én semmit se! Mit tudok tenni?
Az anyja miért nem szól neki?
Miért közösködtél olyan nővel, akinek fontosabb a FELNŐTT fia, mint a párja?
Anya-gyerek kapcsolatot nem lehet szétválasztani. A fiúval le kellene ülnötök hármasban beszélni. Elmondani, hogy neked mi nem tetszik. Felnőtt férfi, ha nem tetszenek neki ezek a minimális szabályok, akkor el lehet menni.
Anyukának is ezt meg kellene értenie, de ahogy már írtam, ez számára nem olyan egyszerű, mégha valószínűleg tudja is, hogy neked igazad van.
Perszee hogy fontosabb a gyerek mint a csávód, pasid lesz az életben vagy 100 de fiad csak egy
Az anyjanak kellett volna megnevelnie a fiat, nem sikerult. Es most sincs hajlandosaga normalis kereket kozott tartani a dolgot, ezert nem fog valtozni semmi. Ha sokat ugralsz, te leszel a bunbak mind a kettonek, ez ilyen.
Amugy az 1- nek teljesen igaza van.
Még annyi, hogy valmóban nevelés kérdése az egész. Unokaöcsémnek nagynéném és a párja segített albérletet keresni, kapott tőlük kocsit, a jogsit is fizették. Unokaöcsém ezektől függetlenül is úgy áll nagybátyámhoz, mintha a saját apja lenne. A saját apja amúgy magasról szrik rá.
A srác olyan szinten elfogadta nagynéném párját, hogy évek óta apának hívja. Tény, ott nem 3 éve vannak együtt, hanem kb 8.
"1 napon múlt hogy ne adjanak ki elfogato parancsot mert annyi közlekedési büntetése volt."
Egy ilyen emberrel eleve sejthető volt, hogy nem lehet majd normálisan együtt élni.
Tojik a társadalmi szabályokra és azt képzeli, neki mindent lehet. Kb. ez csapódik le a veletek való együttélésében is.
Én azt nem értem, hogy ha valaki egy ilyen trógert nevelt a gyerekéből, azt miért fogadjátok el partnernek (ez az összes hasonló kérdezőnek szól, mert rendszeresen vannak hasonló kérdések). Mutasd meg a gyerekedet, megmondom ki vagy! - tartja a mondás. A gyerek ilyen, akkor az apja/anyja se lehet nagy jellem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!