Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Őszintén: fiús anyukának...

Őszintén: fiús anyukának rosszabb lenni, mert a menyed úgyis le akar majd építeni?

Figyelt kérdés

Én kb. mindenhol ezt látom a családban, a barátnőimnél, de elég itt gyakorin is beleolvasni az anyós-após kategóriába, kb. 95%-a arról szól, hogy a férj szülei rosszak, amit ők csinálnak, az sosem felel meg a menynek, az hülyeség, utálja őket, nincs kedve hozzájuk, nagy fanyalogva elviseli őket néha, de lehetőleg ne akarjanak túl sokat találkozni, ne is telefonáljanak a sajàt gyereküknek, max. heti egyszer, a férj meg nehogy meg merje bármiféle érzését, problémáját osztani a szüleivel, mert akkor anyucipicifia, a feleség mondhatja meg kizárólag azt is, mit csinálhatnak az unokával, a férj neve k*ss.

A feleség szülei természetesen mindig tök jófejek, imádnivalóak, amikor ők mondják el a véleményüket, az nem kéretlen tanács, hanem segítség, és ők jöjjenek nyugodtan sokszor, ők vigyázhatnak a gyerekre, mert sokkal jobb nagyszülők, mint a férj szülei, nekik szabad mindennap telefonálni, jóban lenni a családdal, nem csak olyan formális muszáj-kapcsolatban, mint a férj szüleivel.

Oké, nyilván vannak kivételek, és is ismerek ilyet, de azért 90%-ban úgy látom, az a jellemző, hogy ha fiad van, kb. addig szeretheted és lehetsz az élete része, míg felesége nem lesz, utána úgyis megy majd az uszítás ellened, ha lányod van, akkor viszont vele lehet bizalmas kapcsolatod.

jún. 5. 10:23
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
39, nem ezt kérdeztem, de én is épp kénytelen vagyok vissza menni dolgozni. De mondjuk ritka az ilyen férfi, aki dolgozik és a feleségnek csak otthon kell a dolgokat megcsinálni meg max a gyerekkel foglalkozni, nekem ezek mellett vissza kell mennem dolgozni és rajtam kívül a nők 90%ának szintén.
jún. 12. 21:22
 42/43 anonim ***** válasza:
Persze, de sok csaladnal ez a tul magas igenyek miatt van, nem azert mert ne lehetne megelni egy fizetesbol.
jún. 13. 11:27
 43/43 anonim ***** válasza:
42, engem az nem zavar, hogy dolgoznom kell, jobb szeretem, ha van nekem is bevételem, de az viszont igen, amit tőlem is elvárt volna egy exem és az anyja is. Nagyjából házi cseléd voltam és a pénzzel sem bánt jól. A 8-9 hós kislányom mellett megmondtam, hogy az az első, hogy a kislány jól érezze magát, nem fogom sírni hagyni, de volt, hogy annyit sem tudott segíteni, hogy addig Ő van vele normálisan és voltak még részletek, amire baszott figyelni és utána én voltam a hibás, hogy a ház másik feléből én nem figyeltem helyette valamire oda ... az anyja belenevelte, hogy ne mosogasson el pl maga után. Meg igazából semmit...
jún. 13. 14:29
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!