Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy szerezzem vissza a...

Hogy szerezzem vissza a bizalmam anyám felé? Vagy csak túlreagálom?

Figyelt kérdés
Ez a dolog körülbelül 2-2,5 éve történhetett, és azóta sem sikerült visszanyernem a bizalmam anyám felé. Akkoribban küszködtem az elalvással, mindig hajnalba aludtam el, ezért anyám úgy döntött, hogy melatonint rak az italomba. Ezzel eddig semmi probléma nincs, csak annyi, hogy ő ezt úgy tette, hogy nem kérdezett meg erről, hogy beleegyezem-e ebbe. Szerintem igenis meg kell kérdezni a másikat egy ilyen dologról. Értem én a szándékát, hogy segíteni szeretett volna, de azért erről szerintem becsületesebb lett volna megkérdezni engem.Igen, kicsit hülyén hangzik, hogy én egy ilyen kis dolog miatt is képes vagyok elveszíteni valaki iránt a bizalmam. Képes vagyok a bolhából elefántot csinálni, talán ez az oka, hogy én ezen a kis dolgon nem jutottam tovább, viszont szerintem akár ilyen kis dolgokon is alapszanak a jó kapcsolatok. Jártam pszichológushoz, mielőtt valaki írná, hogy menjek el, jártam is korábban, de a pszichológus szószerint mindent elmondott anyámnak ,amiket mondtam neki, szerintem anyám kérésére, pedig semmi olyan dolgot nem mondtam a pszichológusnak, amiről anyám nem tudhatott volna, de akkor sem esett jól, itt is volt egy bizalomvesztésem anyám felé,(de ez most egy másik sztori) úgyhogy majd, ha teljesen független leszek anyámtól, akkor talán elmegyek újra egy másik pszichológushoz. Szerintetek túlreagálom mindezeket a dolgokat?

jún. 4. 23:10
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
Nem, mert mi van ha előtte bevettél volna valamit amivel az ő cseppjei nem jól reagálnak és ez csak 1 példa. Meg általában is, senki sem szereti ha ilyenmódon elveszik a szabad döntési jogát.
jún. 8. 18:36
 32/40 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy ebben a családban mindenki anyám pártját fogja. Ez a család szószerint elviselhetetlen. Alig várom, hogy elmenekülhessek innen, és megszakítsom mindenkivel a kapcsolatot. Az lesz az életem legboldogabb pillanata. Anyám egyébként valami szenzibil jósló pálcát használ, már csak azért is gondolom róla, hogy vmi nem stimmel vele.
jún. 8. 21:53
 33/40 A kérdező kommentje:
megszakítsam, elírtam
jún. 8. 21:53
 34/40 A kérdező kommentje:
Azt elfelejttem írni, hogy anyám orvos. És mivel ő orvos, ezért azt rakhat az italomba, amit akar. Ő szerinte.
jún. 8. 23:26
 35/40 anonim ***** válasza:
71%
Kérdező, mennyi időd van még a 18. születésnapodig? én azt javaslom, hogy vállalj annyi diákmunkát, amennyit akarsz, addig sem vagy otthon és a születésnapodon fogd a cókmókjaidat és menj, amerre látsz. Ha a rokonaid hülyék, egyéb ismerős nincs, akiben megbízol és mehetsz, ha nagyon szar a helyzet? Ezeket mérd fel, még a 18. születésnapod előtt.
jún. 9. 17:37
 36/40 anonim ***** válasza:

"Az a baj, hogy ebben a családban mindenki anyám pártját fogja. Ez a család szószerint elviselhetetlen. Alig várom, hogy elmenekülhessek innen, és megszakítsom mindenkivel a kapcsolatot. Az lesz az életem legboldogabb pillanata. Anyám egyébként valami szenzibil jósló pálcát használ, már csak azért is gondolom róla, hogy vmi nem stimmel vele."

A jósok arra valók hogy elvegyék a józan eszet, nem azért mondom, lehet ez jogos, főleg ha labilis vagy, vagyis mindent elhiszel, ezesetben hatásos a jósolda, de azért van egy jelenlétérzetünk ami mindent üt, hála Istennek.

jún. 9. 21:55
 37/40 anonim ***** válasza:
60%
Átérzem a bajt mert ugyanez volt nekem. Borzasztó mikor irányítanak állítólag tök jogosan?
jún. 9. 21:57
 38/40 A kérdező kommentje:
Utolsó! Neked is melatonint tett az italodba?
jún. 10. 00:30
 39/40 anonim ***** válasza:
Nálam mások voltak.
jún. 13. 14:21
 40/40 anonim ***** válasza:
Hú... vannak ott bajok rendesen
jún. 17. 19:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!