Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy szerezzem vissza a...

Hogy szerezzem vissza a bizalmam anyám felé? Vagy csak túlreagálom?

Figyelt kérdés
Ez a dolog körülbelül 2-2,5 éve történhetett, és azóta sem sikerült visszanyernem a bizalmam anyám felé. Akkoribban küszködtem az elalvással, mindig hajnalba aludtam el, ezért anyám úgy döntött, hogy melatonint rak az italomba. Ezzel eddig semmi probléma nincs, csak annyi, hogy ő ezt úgy tette, hogy nem kérdezett meg erről, hogy beleegyezem-e ebbe. Szerintem igenis meg kell kérdezni a másikat egy ilyen dologról. Értem én a szándékát, hogy segíteni szeretett volna, de azért erről szerintem becsületesebb lett volna megkérdezni engem.Igen, kicsit hülyén hangzik, hogy én egy ilyen kis dolog miatt is képes vagyok elveszíteni valaki iránt a bizalmam. Képes vagyok a bolhából elefántot csinálni, talán ez az oka, hogy én ezen a kis dolgon nem jutottam tovább, viszont szerintem akár ilyen kis dolgokon is alapszanak a jó kapcsolatok. Jártam pszichológushoz, mielőtt valaki írná, hogy menjek el, jártam is korábban, de a pszichológus szószerint mindent elmondott anyámnak ,amiket mondtam neki, szerintem anyám kérésére, pedig semmi olyan dolgot nem mondtam a pszichológusnak, amiről anyám nem tudhatott volna, de akkor sem esett jól, itt is volt egy bizalomvesztésem anyám felé,(de ez most egy másik sztori) úgyhogy majd, ha teljesen független leszek anyámtól, akkor talán elmegyek újra egy másik pszichológushoz. Szerintetek túlreagálom mindezeket a dolgokat?

jún. 4. 23:10
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
82%
Nem te vesztetted el anyád bizalmát, hanem ő a tiédet.
jún. 4. 23:13
 2/40 A kérdező kommentje:
Hogy érted?
jún. 4. 23:15
 3/40 A kérdező kommentje:
Nagyon rosszul esett, hogy ő úgy tett melatonint az italomba, hogy nem kérdezett meg engem erről. Én teljesen értem, hogy ő segíteni szeretett volna, de így inkább rontott a helyzeten. Ezért úgy érzem, hogy a bizalmam felé kissé "megtorpant".
jún. 4. 23:21
 4/40 anonim ***** válasza:
21%

Hogyhogy hogy szerezd vissza? Nem a te döntésed?

A pszichológus nem mondott el semmit anyádnak, legalábbis nem a titkos részleteket, mert titoktartási kötelezettsége van. Amúgy hogy tudtad meg ezt a melatonin dolgot?

jún. 4. 23:37
 5/40 A kérdező kommentje:

Éreztem a tea ízén, hogy melatonint rakott bele, mert melatonin cseppet rakott bele, aminek van egy jellegzetes, erős íze, korábban szedtem már melatonint, mert ugyan hatott, viszont másnap mindig kába voltam tőle, így abbahagytam a szedését. Már nagyon szomjas voltam, így nem igazán foglalkoztam a tea ízével az elején, a végén vettem észre, hogy valami nem stimmel a teával. Volt már egy sejtésem, hogy anyám melatonint tett a teámba, így elkezdtem őt faggatni, a végén bevallotta.

A pszichológust hallottam anyámmal beszélgetni telefonon a másik szobában.Nem hallgatóztam, csak arra mentem és meghallottam őket beszélgetni. A pszichológus konkrétan minden egyes részletet visszamondott anyámnak, na ez esett nagyon rosszul.

jún. 4. 23:47
 6/40 A kérdező kommentje:
Éreztem annak a melatonin cseppnek az ízét a teámba, amit korábban szedtem, röviden.
jún. 4. 23:53
 7/40 anonim ***** válasza:
27%

Foglaljuk össze:

Pszihológushoz jársz -valamiért-, korábban szedtél melatonint és üszködtél az elalvással, mindig hajnalba aludtál el, ezért anyám úgy döntött, hogy melatonint rak az italomba.

Azaz nem akart erről veled vitatkozni és segíteni akart.

A melatonin elősegíti az alvást, nincs semmi káros hatása.

Járj tovább a pszihológushoz, esetleg egy másikhoz...

jún. 5. 00:14
 8/40 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy elősegíti az alvást és nincsen káros hatása, viszont én továbbra se tartom helyesnek azt, hogy ő erről engem meg se kérdezett. Az lett volna a helyes. De ő egyébként ezt még mindig nem látja be.
jún. 5. 00:18
 9/40 anonim ***** válasza:
74%

Jogod lett volna tudni, h ad neked.

Ne bizz benne.

A semmirekello pszichologus meg koteles lett volna tartani a szajat.

Ne bizz ezrk en a mihaszna penznyelokben.

jún. 5. 02:23
 10/40 anonim ***** válasza:
100%

Illett volna megbeszélni veled, a melatonin jlhosszú távon káros, hozzászokást eredményez és rosszabb lesz, mint korábban.

Igazi kotnyeles anya, aki mindent jobban tud, téged meg nem kezel önálló, döntésképes embernek.

Ki tudja miket művelt még veled a tudtodon kívül

jún. 5. 07:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!