Hogy szerezzem vissza a bizalmam anyám felé? Vagy csak túlreagálom?
Hogyhogy hogy szerezd vissza? Nem a te döntésed?
A pszichológus nem mondott el semmit anyádnak, legalábbis nem a titkos részleteket, mert titoktartási kötelezettsége van. Amúgy hogy tudtad meg ezt a melatonin dolgot?
Éreztem a tea ízén, hogy melatonint rakott bele, mert melatonin cseppet rakott bele, aminek van egy jellegzetes, erős íze, korábban szedtem már melatonint, mert ugyan hatott, viszont másnap mindig kába voltam tőle, így abbahagytam a szedését. Már nagyon szomjas voltam, így nem igazán foglalkoztam a tea ízével az elején, a végén vettem észre, hogy valami nem stimmel a teával. Volt már egy sejtésem, hogy anyám melatonint tett a teámba, így elkezdtem őt faggatni, a végén bevallotta.
A pszichológust hallottam anyámmal beszélgetni telefonon a másik szobában.Nem hallgatóztam, csak arra mentem és meghallottam őket beszélgetni. A pszichológus konkrétan minden egyes részletet visszamondott anyámnak, na ez esett nagyon rosszul.
Foglaljuk össze:
Pszihológushoz jársz -valamiért-, korábban szedtél melatonint és üszködtél az elalvással, mindig hajnalba aludtál el, ezért anyám úgy döntött, hogy melatonint rak az italomba.
Azaz nem akart erről veled vitatkozni és segíteni akart.
A melatonin elősegíti az alvást, nincs semmi káros hatása.
Járj tovább a pszihológushoz, esetleg egy másikhoz...
Jogod lett volna tudni, h ad neked.
Ne bizz benne.
A semmirekello pszichologus meg koteles lett volna tartani a szajat.
Ne bizz ezrk en a mihaszna penznyelokben.
Illett volna megbeszélni veled, a melatonin jlhosszú távon káros, hozzászokást eredményez és rosszabb lesz, mint korábban.
Igazi kotnyeles anya, aki mindent jobban tud, téged meg nem kezel önálló, döntésképes embernek.
Ki tudja miket művelt még veled a tudtodon kívül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!