Mit lehet tenni olyan szülőkkel, akik minden létező dologba belekötnek vele kapcsolatban ?
Figyelt kérdés
24/N vagyok és egyik barátnőm Londonban él és még tavaly októberben elmentem hozzá. Ott megismertem egy srácot, akivel azóta tartjuk a kapcsolatot. Mondta, hogy szeretne velem komoly kapcsolatot és múlthéten el is jött hozzám Magyarországra. Nos, szüleim nem beszélnek angolul, úgyhogy rajtam keresztül kellett kommunikálniuk és nagyon nem tetszett nekik ez a felállás. Egyébként a srác mondta, hogy nyitott arra, hogy megtanuljon pár dolgot magyarul, de szüleimet ez sem nyugtatta meg. Illetve hogy anyukám látta az instáján, hogy sok olyan képe van fent, amin piál, bulizik, meg utazik, meg hogy miért van róla fent félmeztelen kép, minek kell mutogatnia magát stb. Szóval a legapróbb részletekben is képesek megtalálni a hibát vagy hogy mibe tudnak belekötni, egyértelmű, hogy nem fogják támogatni ezt a kapcsolatot.2024. jún. 1. 22:06
11/11 anonim válasza:
Teljesen felesleges volt bemutatnod a szüleidnek. Nem a párod. Októberben töltöttetek együtt pár napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!