Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Édesapámmál keserű lett a...

Édesapámmál keserű lett a kapcsolatunk, mert rájött hogy nem ugyanaz a politikai nézetünk. Mit tudok tenni?

Figyelt kérdés

Apám vérbeli fideszes és amióta rájött, hogy nem támogatom Orbánt és a nézeteit, azóta nagyon nyersen beszél velem, lenézően és folyamatosan azt mondja, hogy nem tudok az életről semmit, nincs semmi eszem, agymosott vagyok és ez engem teljesen kikészít. Még ha el is próbálnám neki magyarázni, hogy én miért nem támogatom őket, akkor is teljesen nem érdekelné (már próbáltam).

Sosem volt a legjobb kapcsolatom apámmal, de én őt akkor is nagyon szeretem. Mindig mikor volt valami vita, akkor ő teljesen leszarta azt, hogy én mit, miért érzek és egyáltalán nem próbált meghallgatni, csak elkönyvelt engem "kisgyerekként" mikor már 20 éves vagyok és egyáltalán nem esik jól...

Volt már több kísérletem vele konfliktusok esetén az évek során, de annak ugyanilyen eredménye volt, hogy így vagyok gyerekes, buta és társai, így mindig csak én jöttem ki szarabbul. Tudok bármit is ez ellen tenni, vagy inkább hagyjam?

Válaszokat előre is köszönöm.

2024. jún. 1. 18:44
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
91%
Semmit nem tudsz tenni.
2024. jún. 1. 18:45
 2/23 anonim ***** válasza:
9%
sajna igaza van...
2024. jún. 1. 18:51
 3/23 anonim ***** válasza:
88%
Hát mit mondjak. Politikai nézet miatt haragudni a másikra hülyeség. Én se a szüleimmel se ás apósékkal nem beszélek politikáról. Így nincsen vita.
2024. jún. 1. 18:56
 4/23 anonim ***** válasza:
23%
Mit szeretsz benne?
2024. jún. 1. 19:02
 5/23 A kérdező kommentje:

Én is így gondolom, hogy politikai dolgok miatt haragudni családban felesleges, de ő kezdte el az egészet. Már gyerekkorom óta mondogatja nekem a fideszt, hogy jaj milyen jó, nézeti velem a szar propaganda videóit, és cikkeit, meg így Orbán, így Putin és én erre nem voltam kíváncsi, így ezért elmondtam, hogy hagyja abba, mert nem érdekel.

2024. jún. 1. 19:07
 6/23 anonim ***** válasza:
11%

Igaza van!

Az összes párt szar, a fidesz a legkevésbé szar mindközül. Ők se jók, de.... Érted?

2024. jún. 1. 19:08
 7/23 anonim ***** válasza:
71%

Amíg nem vagy önálló, addig mindig ez lesz: irányítható és befolyásolható vagy.

Én is elhagytam Magyarországot, ahogy a bátyámék is, és ha a fideszes szüleim látni akarják az unokáikat akkor a bátyám gyerekeit az USA-ban láthatják, az enyéimet pedig egyelőre Írországban, de mi is megyünk hamarosan az USA-ba.

A bátyám csak annyit mondott a szükeinknek, hogy kérjetek pénzt repülőjegyre Orbántól, hiszen miatta mentünk el.

Az itt megkeresett pénzemet pedig a gyerekeim jövőjébe fektetem be, nem pedig a múltban akarom szétszórni.

2024. jún. 1. 19:17
 8/23 anonim ***** válasza:
57%
Az egy bites apád mivel érvel amúgy? A baloldal át fog operálni? Megfognak és kivezetnek az ukrajnai frontra?
2024. jún. 1. 19:29
 9/23 anonim ***** válasza:
80%

Ezt soha nem értettem.

Most pl a városunkban Lacibá indul polgármesternek, függetlenként, a fia az egyik pártban van, mégsem balhéznak.

2024. jún. 1. 19:33
 10/23 A kérdező kommentje:

8#

Hát ja, legtöbbször azzal, hogy besoroznak, kiküldenek a frontra, megfogok halni háborúba meg ilyenek és ő csak megpróbál védeni engem.

2024. jún. 1. 19:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!