Milyen egy olyan barát, akivel ugyanaz az ízlésetek (animére, mangákra, esetleg videójátékokra gondolok)?
Sajnos én sosem részesültem abban az élményben, hogy ilyen barátom legyen, ezért nagyon kíváncsi vagyok.
Ma sikerült végre elrángatnom a szüleimet a Ghibli Studio új filmjére a moziba, mert nincs más ismerősöm akit ez érdekelne, egyedül meg nem fogok elmenni xd
Viszont láttam több 2, 3 tagú baráti csoportot, akiken az összesen látszott hogy animések és közösen mentek el erre a filmre T-T
Szóval, milyen egy ilyen barát? Szinte mindig az animékről és hasonlókról beszélgettek, vagy más téma is van?
Igazából jövőre megyek középiskolába, szóval nagyon remélem, hogy lesz még egy ilyen lélek az osztályban mint én, és egymásra találunk, de ennek kb 10% esélye van T-T
Köszönöm szépen a válaszaitokat, 2-es, nagyon aranyos amiket leírtál c:
Nos az osztályban csak én nézek animét, a videojátékokkal amiket szeretek meg szintén csak én játszok.
Az évfolyamtársaim, akik animések, azok meg olyanok akiket nem lehet megszólítani, olyan bunkók xd
Nagyon remélem hogy igazad van, és találok magamnak valakit xd c:
Köszönöm a többi választ is. c:
5-ös, van egy alkalmazás, ahol hozzád hasonlókkal ismerkedhetsz meg (nem társkereső, ilyen "barát-találó" oldal), ott szoktam beszélgetni hozzám hasonlókkal, viszont van akivel már hónapok óta beszélgetek, majd végül leáll és nem válaszol, pedig látom, mikor elérhető. T-T
Ezért már feladtam a reményt ezekben az "online barátságokban". :c
6-os, na ugyanez van az én barátságaimmal is, igaz, ha jól olvasom a tied az offline barát volt, és sokkal több ideig voltatok együtt, de mégis volt az a dolog, ami elrontotta és véget vetett neki. :c sajnálom T-T
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!