Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Édesapámmál keserű lett a...

Édesapámmál keserű lett a kapcsolatunk, mert rájött hogy nem ugyanaz a politikai nézetünk. Mit tudok tenni?

Figyelt kérdés

Apám vérbeli fideszes és amióta rájött, hogy nem támogatom Orbánt és a nézeteit, azóta nagyon nyersen beszél velem, lenézően és folyamatosan azt mondja, hogy nem tudok az életről semmit, nincs semmi eszem, agymosott vagyok és ez engem teljesen kikészít. Még ha el is próbálnám neki magyarázni, hogy én miért nem támogatom őket, akkor is teljesen nem érdekelné (már próbáltam).

Sosem volt a legjobb kapcsolatom apámmal, de én őt akkor is nagyon szeretem. Mindig mikor volt valami vita, akkor ő teljesen leszarta azt, hogy én mit, miért érzek és egyáltalán nem próbált meghallgatni, csak elkönyvelt engem "kisgyerekként" mikor már 20 éves vagyok és egyáltalán nem esik jól...

Volt már több kísérletem vele konfliktusok esetén az évek során, de annak ugyanilyen eredménye volt, hogy így vagyok gyerekes, buta és társai, így mindig csak én jöttem ki szarabbul. Tudok bármit is ez ellen tenni, vagy inkább hagyjam?

Válaszokat előre is köszönöm.

2024. jún. 1. 18:44
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Most törlöm az értesítőt a válaszokkal kapcsolatban.
2024. jún. 2. 15:19
 22/23 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem te irogattad ki korábban azokat a a kérdéseket amikben mindenféle eszkimó/pigmeus stb pasijaid/csajaid voltak és az apádnak nem tetszett, várva a panel válaszokat
2024. jún. 3. 13:36
 23/23 anonim válasza:
67%
Sz4rd le, életképelen
2024. jún. 3. 16:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!