Van olyan köztetek, aki megszakította gyermekével, illetve gyermeke vele a kapcsolatot? Ha igen, mi volt ennek az oka?
Hátt nekem a féltestvérem a faterral…a fater bosnyák volt a féltesómat és az anyját aki Szerb elhagyta kiskorában…aztán a féltesó igazi nacionalista szerbként nevelkedett és mikor jött a háború a fater a sajátját védte..a féltestvér pedig a bosnyákokat mészárolta
Én pár éves voltam amikor egyszer eljött hozzánk a testvérem a fater exkatona/veterán lévén xarásig volt a ház fegyverekkel és amikor meglátta a kapuban hogy ki van ott
SZÓ nélkül lőtt a testvérem meg pattant az autójába és elment…aztán a fater temetésén láttam még1x és ennyi az annyi… amióta eszemet tudom soha nem beszéltek egymással…sőtt…agyon is lőtték volna egymást nekemsem sok közöm volt végülis az öreghez 12voltam minor meghalt 8évesen elváltak..vagy pontosabban elmenkültünk tőle..semleges számomra a dolog
Én anyámmal (apám még gyerekkorunkban lelépett, szóval vele külön nem kellett).
Amolyan igazi rosszindulatú, kontrollmániás, "mindenkineklegyenrosszhanekemisaz"-típus, borzalmas volt vele felnőni, tiszta lelki terror, esküszöm, nem is igazán tudok pozitív emlékeket felidézni a gyerek- és kamaszkorokból. Egy merő gyomorgörcs volt az egész, a szobámban laktam, szinte nem is beszéltünk otthon se vele, se a testvéreimmel.
Érettségi után leléptem, utána pár évig még hébe-hóba meglátogattam társadalmi nyomásra, aztáb kinőttem ebből is, letiltottam mindenhonnan a francba és nem is mentem haza többé.
Évek óta nem láttuk egymást, az unokáit nem is ismeri. De ha őt kérdeznéd, az lenne az ok szerinte, hogy mindig különc, hálátlan, sz*r gyereke voltam.
en nem, de a hugom es apam nem beszelnek kb 10 eve.
Apam gazdagabb ember es ahogy engem is, a hugomat is egyetemre akarta berakni. Fizette volna a tanulmanyait, lakast, de a hugom nemetoszagba akart menni es egyik naprol a masikra szonelkül elment erettsegi utan.
Velem tartja a kapcsolatot de apam es o azota nem beszelnek.
Mondjuk szegeny rafazott, mert azota is benzinkuton dolgozik, osszehazasodott valami fura alakkal, hizott 30 kg-ot es eli az eletet kinnt. Naja...
Én apámékkal.
Hosszú a történet és sok-sokéves, de nagy szerepe van benne a nevelőanyámnak.
Mindegy, nekem! sokkal jobb így az életem, ők meg... az ő bajuk, nem holmi gyerekes hiszti miatt nem beszélek velük már többéve.
Én, az éppen nagykorúvá vált gyerekemmel, évek óta nem láttam hál istennek. Sunyi, hazug, bűnöző volt kiskorától, tartottam a hátam érte eleget (értelmiségi családunk kakukktojása). Minden szabályt kijátszott, állandóan meglopott stb... ki is tagadtam közjegyző
előtt. Van 3 testvére, érdekes módon ők normális emberek, oda-vissza szeretetteljes a viszonyunk, még mielőtt azzal jönne valaki hogy a sz@r neveléstől lesz ilyen valaki...
Az, hogy a testvérem számít csak neki. Kifizette a diákhitelét, pénzelte, amikor a pasijával összeköltöztek, plusz odaadott neki egy csomó mindent, jogosítványra, kocsira is kapott bőven, hiteleket vett fel állandóan, hogy neki tudjon segíteni. Utána lerobbant, tőlem várták, hogy én fogok segíteni. Közben megtudtam, hogy anyu az összes örökségét is ráíratta öreganyámmal.
Nekem meg mindenért egyedül kell megküzdenem. De tudjátok mit, jobb is, minthogy ilyen embereknek legyek hálás ...
9 ismerős a szitu :D
Én ápoltam öreganyámat több mint 1évig aztán öregapámat fél évig a munkám kukalett
Öreganyám rászánta magát otthonra amit én meg anyám fizettünk…a volt bátyám 2havonta elment meglátogatni s a mammer nekiajándékozott mindent házak földek ami volt…anyám kanadában van nemtudodd itthonlenni nekem közbejött egy kis gubanc 2évre elkelett tünnöm s mégis a pöcs volt bátyám kapott mindent…pedig még az öregek jólvoltak akkoris csak azért ment el hozzájuk ha kellet valami…kivétel nélkül…aztàn ha netántán megkeresték az öregek hogy kellene egy kis segítség mindig azvolt a válasza hogy jaj nemér rà nincs ideje…egy köcsög betonkeverős sofőr…én a cimborámmal inditott vállalkozást hagytam fel az öregek miatt a hét minden napján volt min agyalni tervezni aztán most se öregek se kertészet semmi nincs…külföldön igázok hogy visszatudjam vásárolni öreganyámék házát attol a faxszopó bátyámtol (akit én magam tagadtam meg amiért olyan cirkuszokat folytatott le hogy anyám jobbnak látta a hugommal elmenni miatta) aztán ahogy kiraktam a házbol a hülye semmittevő feleségével (lassan 8éve!)onnantol fogva egy átkozott szót nem szóltam hozzàjuk s 12xjelentettek fel hurcolt a rendőrsèg volt multam de azt sosem kevertem bele a családi/haveri dolgokba és mivel tudott mindenről így mikor betelefonált a rendőrségre akármilyen bődületes kamuval így azok akár az éjszaka közepén is jöttek hozzám…pl
Kiakarom vègezni a nyomorult családját mert van fegyverem… ugrottak mint légy a piszokra…
Vagy amikor feljelentettek hogy elakartam őket ütni mert hàt làtták és úgy ugrottak el az útról babakocsival…csak ott sántított a dolog hogy eleve 100km arébb lakok és eleve egy horgászversenyen voltam s mikor hazaértem a póstaládában a meghívó a rendőrségre..
Egyszer “” a gyereküket is elakartam rabolni mert napok óta ott köröztem az ovi körül…
Sőtt egyszer azért is feljelentettek hogy én felakartam gyújtani a házukat molotov-val mert törött üveget találtak a házuk ELŐTT AZ ÚTON……aztán végül bűnügyi psychológushoz is kellett mennem de ott már brutàl kivoltam rajtuk akadva és az úgy zajlott hogy mindenek előtt azzal kezdtem
Ennyi volt én nemvagyok hajlandó tovább ezt tűrni hogy a kitaàlt faxságok miatt ki be megyek a rendőrségre hol visznek hol bilincsben elèg volt ebből!és ha mèg 1x felmernek jelenteni OLYAN dologban amihez nekem nem hogy közöm nemvolt hanem még a környéken SE voltam akkor bizony az összes kitalációt megvalósítom és eltüntetem a vèrvonalukat gyerekestől szülőstöl.
A koma aztmondja ok érti a helyzetemet de tudom e hogy ezt a mondatot a lehető legrosszabbkor tudtam mondani?ő ezt nem hallotta meg maradjunk úgy,de ne csináljak semmit velük ezek ellenére sem majd ő is beszél velük..és azóta leszáltak rólam hála az isteneknek…
A bátyám egy gerinctelen jellemtelen ócska papucs volt…a felesége meg egy buta híres riherongy…a múltam egy rèszével tisztában volt a tuskó bátyám így a feljelentések mind a hülye feleségétől indult aki nemvolt egyáltalán tisztában hogy kikkel miket csináltam :D aztán mivel a rendőrségen volt már jóhírem és a psychó fickó is beszélt velük biztos megértették a hülye nővel is hogy 1 ne kevergesse a főztjét az én családomba 2 pedig komolyan gondolkozzanak el hogy meddig fogom tűrni következmények nélkül a dolgot amit játszanak
Hálisten ebben az országban komolyabb körökben a gyilkolászás sem von maga után csak 10-30év börit..és érdemes e a hülyeségé meghalni megnyomorodni elveszteni a saját gyereked a férjed tudván hogy az örök én meg a legrosszabb esetben is 30évig ülök..:D
Igy nekem békémvan anyámnak és a hugomnak békéjevan és nekem sem kellett farmravinni senkit azt az a féreg vér még mindig szennyezi a Földet….
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!