Mit lehet tenni olyan szülőkkel, akik minden létező
dologba belekötnek vele kapcsolatban ?
Figyelt kérdés
24/N vagyok és egyik barátnőm Londonban él és még tavaly októberben elmentem hozzá. Ott megismertem egy srácot, akivel azóta tartjuk a kapcsolatot. Mondta, hogy szeretne velem komoly kapcsolatot és múlthéten el is jött hozzám Magyarországra. Nos, szüleim nem beszélnek angolul, úgyhogy rajtam keresztül kellett kommunikálniuk és nagyon nem tetszett nekik ez a felállás. Egyébként a srác mondta, hogy nyitott arra, hogy megtanuljon pár dolgot magyarul, de szüleimet ez sem nyugtatta meg. Illetve hogy anyukám látta az instáján, hogy sok olyan képe van fent, amin piál, bulizik, meg utazik, meg hogy miért van róla fent félmeztelen kép, minek kell mutogatnia magát stb. Szóval a legapróbb részletekben is képesek megtalálni a hibát vagy hogy mibe tudnak belekötni, egyértelmű, hogy nem fogják támogatni ezt a kapcsolatot.
24 éves vagy! Le kellene már válni a szülőkről! Nem ők keresnek párt hanem te. Szerintem ezt kellene tudatosítanod Neked, Velük.
Nyilván amikor csak 1 szer jött oda a srác, mindenkiben felmerül, hogy ez így nem lesz egy tartós és komoly kapcsolat. Szóval bizonyítsátok hogy nem így van. De legelőször nőlj fel, és szállj szembe velük, egyértelműen kifejezve a határaidat.
2024. jún. 1. 23:47
2/11 anonim válasza:
“hogy sok olyan képe van fent, amin piál, bulizik”
És ezen te csodálkozol?!
2024. jún. 1. 23:47
3/11 anonim válasza:
Annyira nem csodálom. A piálós, bulizós, félmeztelen képek tömege nekem is red flag.
Most mondta, hogy suzeretne veled komoly kapcsolatot? Az elmúlt 7 hónapban mi akadályozta meg? Egészen biztos, hogy rajtad kívül szédít még pár nőt.
2024. jún. 2. 01:12
4/11 anonim válasza:
A leírtak alapján nem túl komoly a kapcsolat, mért mutattad be egyáltalán otthon?
2024. jún. 2. 06:18
5/11 anonim válasza:
Nyilván bele kötnek, hiszen van mibe. Nem, nem a nyelvi akadaly a fő probléma, hanem a bulis, piás képek.
Két lehetőség áll elotted:
1. Anyu, apu, nekem ő tetszik, őt szeretem, felnőtt nő vagyok és úgy elem az életem, ahogy nekem jó.
2. Ott hagyod a pasit
2024. jún. 2. 07:13
6/11 anonim válasza:
Én se örülnék annak, ha a gyerekem olyan pasit/csajt választana, akinek felnőttként is kb arról szól a közösségi média platformja hogy piál, bulizik és mutogatja magát. Ez munkakeresésnél is komoly hátrány, mert a munkáltatók megnézik a jelentkező profiljait.
2024. jún. 2. 07:25
7/11 anonim válasza:
24L - eddig olvastam. :D - fel kéne nőni és nem azon kattogni, anyuék mit gondolnak.
Hatos, a munkáltatónak semmi köze nincsen a munkavállaló PRIVÁT felhasználói oldalaihoz insta, face, miképp ahhoz sem, hogy van-e párkapcsolatom vagy akarok-e gyereket.
2024. jún. 2. 09:21
8/11 anonim válasza:
7!
Valóban, hivatalosan semmi köze hozzá. A valóságban viszont 99%-ban bizony utána néznek annak, hogy a magánéletében milyen képet mutat magáról, ha olyan munkahelyen kivan elhelyezkedni-nyilván a sarki kisboltban az eladói állásnál nagyjából mindegy. Nem a 7. voltam
2024. jún. 2. 09:24
9/11 anonim válasza:
7es, álmodj csak.. őszintén, ha te munkát adsz valakinek nem nézel utána alaposan? Pl ha bébiszittert keresel a gyerekednek nem nézel utána a közösségi oldalakon?
2024. jún. 2. 09:27
10/11 anonim válasza:
Kérdező, ha önellátó felnőtt emberként ennyire nem tudod kihúzni anyádék seggéből a fejedet, tényleg keress fel egy pszichológust, mert ha lesz legközelebb palid, lehet, meg fogja unni egy idő után, hogy nem tudsz felnőttként funkcionálni...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!