Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi volt az utolsó csepp a...

Mi volt az utolsó csepp a pohárban, ami után végleg megszakítottad valamelyik szülőddel a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
máj. 23. 10:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
93%

Amikor a második nő keresett meg FB-n, hogy segítsek neki visszaszerezni a pénzt, amivel tartozik.

Akkor már évek óta alig beszéltünk, tartozott a volt férjemnek is.

De ez volt az a pont, amikor eldöntöttem, hogy soha többet nem akarok neki esélyt adni, hogy valamikor még normális apám lehet.

Mint kiderült, össze-vissza nőzik, csalja és lehúzza őket, és egy kreált sztorival biztosít magának alibit, hogy velem meg a lányommal hosszúhétvégézik pl. Pedig nem is tartottuk a kapcsolatot már akkor sem, csak időnként bukkant fel.

40N

máj. 23. 12:47
 12/20 anonim ***** válasza:
61%
5: tanulság: addig nem szaporodunk, amíg mérgező környezetből nem tudunk kiszakadni...
máj. 23. 13:22
 13/20 anonim ***** válasza:
95%
Amikor idejött részegen, hogy majd most unokázik. Rendőrt hívtam rá, azóta nem láttam, anyu még nem vált el tőle, így néha mesél, hogy miket művel hullarészegen, így örülök, hogy nem beszélek vele
máj. 23. 14:58
 14/20 anonim ***** válasza:
80%

Nálam az volt az utolsó

amikor beköltöztette magához

anyám akkor már volt barátomat

és elvárta volna hogy én is

oda költözzek vele.

A másik az volt amikor

kamu öngyilkossági jelenetet

rendezett. Hogy elvileg a volt

barátom öngyilkos akart lenni

még a mentőket is kihívta

és posztolta is a Facebookra

hogy " köszöni hogy a fiának

segítettek. "

Ja, meg nem volt hajlandó

elfogadni hogy én el jöttem

A jelenlegi párommal.

Folyamatosan piszkálta megalázta.

És persze azóta sem fogadta el

inkább nem beszél velem

ahogyan én sem vele.

máj. 23. 20:13
 15/20 anonim ***** válasza:
73%

Ja, meg a cuccaimat is vissza tartotta ennek már 5 éve

azóta sem volt hajlandó

vissza adni

máj. 23. 20:15
 16/20 anonim ***** válasza:
70%
Ez szörnyű
máj. 23. 20:43
 17/20 anonim ***** válasza:
35%
12: én nem szaporodtam! Lehet,, hogy a te környezetedben egymás hegyére szarják a gyerekeket, de én nem vagyok olyan bunkó, mint te! És képzeld ez a nő az utóbbi 7 évben lett ennyire durva, nyugdíjas lett és unatkozik...
máj. 23. 22:41
 18/20 anonim ***** válasza:
60%
18: csak egy felelősségteljes ember belekalkulálja, hogy a szülő ahogy idősödik, annál nagyobb esély van, hogy kijöjjön a nem szép éne és gondoskodni arról, hogy ebből a gyerek minél kevesebbet tapasztaljon és a nagyszülők minimum egy településsel arréb éljenek...
máj. 23. 23:19
 19/20 anonim ***** válasza:
91%

Nem volt utolsó csepp igazából. Miután összeköltöztünk mostohámmal folyamatosan romlott a viszony, és egy idő után úgy döntöttem, nekem ez nem kell.

Hol jópofizik, játssza a szuperaput, hol heteken azt sem kérdezi meg, hogy vagyok (ismétlem, együtt éltünk, de ő 0-24 a mostohámon lógott, amikor otthon volt) - de amióta elköltöztem ez elmúlt.

Néha írunk egymásnak, főleg én néhány szót, de lassan... 4. éve nem találkoztunk normálisan, ami nem egyóra maximum, hanem értelmes beszélgetés vagy bármi.

máj. 24. 08:20
 20/20 anonim ***** válasza:
90%

Amikor engem okolt, hogy apám nem vesz neki lakást, mert hogy nekünk segít.

Akkor már jó ideje elváltak, vagyonmegosztás nem volt, mert akkor anyámnak kellett volna perkálnia nem keveset, hiszen semmit nem tett hozzá a házasságukhoz, minket kb a mamák neveltek fel.

Hát bocs, elviseltem a drogozást, piálást, hogy leszarta a mamámat, aki fekvőbeteg volt, akit én ápoltam iskola meg munka mellett és a diákmunkámból meg apum segítségével fizettem az ápolót néha… De ezt már nem. Hogy nekem palota kell (jó nagy házunk van, de ilyenre futotta, ez van, lehet irigykedni, fater csak azért van a hitelszerződésben, mert így volt egy jobb konstrukció, amúgy egy vasat nem adott bele) és emiatt ő meg a kis fiacskája (a szintén alkesz drogos öcsikém) mehetnek a híd alá, mert nem vehetik meg azt a putri pesti lakást, amit a tulaj eladna nekik valami horror áron…

máj. 24. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!