Más apja is hülye vagy csak én vagyok az a szerencsétlen
? Van egy kis csepp esze az ilyen ? Meg hogy mondhat ilyet
vlk a saját családjának?.
Figyelt kérdés
Múlt szerdán elment gombazni a részeges munkatarsaval és még az nap este be is lazasodott. Anyám szinte "ki nyalta" a fenekét csal hogy jobban legyen. Vasárnapra kutya baja volt. Az nap este elmentunk apuhoz(külön alszik anxutol mert horkol és idegesít engem is hogy a falon át hallom a horkolasát egyes este) sztarban sztárt nézni. Akkor még semmi bajunk nem volt,de hétfő hajnalban anyám már lázas volt én egy fokkal jobban. Délutánra már mind ketten 38,8 fokos lázzal feküdtünk. Tegnap el mentünk sz orvoshoz, megvizsgált, csinált tesztet és ki derült hogy mind 2 covidosok vagyunk anyuval. Mondom neki kedden hogy látod ha nem mentél volna gombazni (10 darabot szedett) nem fiatal volna még és nem ragadztottadvolna ránk a betegséget amiből végül covid lett. Azt mondja:Mia szarert kellett jönni tv-tnezni mikor én beteg vagyok. Mondja anyám hogy csak nem halsz bele ebbe a 2 órába míg tart. Azt mondja bele halt mert a sok pofázásotokat kellett hallgatnom. Szerintetek vagy egy csepp kis esze az ilyen embernek? 1x nem kérdezte volna meg hogy kérünk e vlmt enni v inni. Erre tegnap be megy anyám hoz és mondja hogy Kati küld Tomival(másik részeges barát)20 kg papriká meg mosott paprikát hogy tegyük el télere olajoson.Anyam kérdezi és ki fogja be rakni ha én is meg a lányod is lakások vagyunk. Azt mondta h nem érdekli őt mert már mindjárt itt a paprika. Tegnap tojtuk le és pincébe raktuk. Ma meg mindig lázasan kellett vlmt kezdeni azzal a felug már meg rohadt paprikával. Erre most haza jön a boltból és mondja:vettem darált húst, csináld meg fasirtnak. Most mikor fázom a gulyás krémet oda böki: a fasírt mellé el ne felejtsd a krumpli főzeléket ám. Mondó neki ezt egy szóval sem mondtam. Erre mit mond? Az tudni való tény hogy a fasirthoz mindig krumplifőzeléket csináltok anyáddal. Mondom neki hogy igen de nem lázasan. Azt mondja és?. És ki ment a konyhából.
Mondjuk a covidnak semmi köze a gombászáshoz. Sőt, még ha az a társa lett volna covidos, tőle is kicsi eséllyel kapta volna el nyílt térben, amikor valószínűleg nem egymás nyakában lihegtek, mikor gombákat kerestek.
Másrészt tényleg mi a bánatnak mentek el egy lázas beteg emberhez tévét nézni? Az föl se merült bennetek, hogy nemcsak megfertőződhettek, de ő is lázasan inkább csöndre és nyugalomra vágyna?
Szerintem inkább apukád a szerencsétlen, hogy ilyen ostoba gyereke van.
2022. szept. 7. 15:19
2/17 anonim válasza:
😰Ez egy döbbenet. Katasztrófa.
2022. szept. 7. 15:21
3/17 anonim válasza:
A végére én nem értettem csak most már?
2022. szept. 7. 15:30
4/17 anonim válasza:
Apád megdugott egy covidos nőt, hazafelé meg vett a zöldségesnél pár gombát. Nincs ebben semmi bonyolult.
2022. szept. 7. 15:39
5/17 anonim válasza:
4# A covidos cimbijével szexelt a bokorban.
2022. szept. 7. 15:40
6/17 anonim válasza:
Hát én a gombázni hallatán nagyon mást gondoltam az elején:D
2022. szept. 7. 16:19
7/17 mantis religiosa válasza:
Vagy a gombavizsgáló volt covid-os, és most MINDENKI beteg, aki aznap gombàt szedett.
Amúgy nagyon figyelmes volt, hogy elvonult betegen, nem kellett volna utána menni. Csak kibírtátok volna, ha kihagytok egy részt a heti ripacskodásból. Ezután az a MINIMUM, hogy krumplifőzelék lesz a fasirt mellé. Örüljetek, hogy nem Stroganoff-bélszínt kért az öreg
2022. szept. 7. 16:19
8/17 anonim válasza:
Hűha! Van nálatok annyi baj hogy ihaj, és nem biztos hogy a covid a legnagyobb probléma. Érthetetlen katyvasz amit írsz, de ami nonszensz, hogy egy olyan betegséget amit gyakorlatilag bárhol, bármikor felszedhet az ember, azt a gyűjtögető apád nyakába varrod mint a fő bűnök egyikét. Ennyiből akár Te is hazavihetted volna, és most téged okolna a család a gondért-bajért. Jobbulást nektek, de ez egy piti ügy, ami miatt lehordod az öreget.
2022. szept. 7. 16:25
9/17 anonim válasza:
Ebben a családban senki sem normális, apád se hogy betegen ugráltat, ti se hogy ugráltok neki. Hozta a paprikát? Akkor van két praclija és tegye el magának. Fasírt meg krumplipüré szintén. Majd rájön.
2022. szept. 7. 17:08
10/17 anonim válasza:
Egy régi mondás szerint senki sem választhatja meg a családját. Elfogadjuk, amit a sors adott, és tetszik vagy sem, szeretjük őket vagy sem, megértjük őket vagy sem, megbirkózunk vele. Egy másik ősrégi tanítás szerint a család, amibe születünk, csak afféle kiindulási pont: etetnek, öltöztetnek, és vigyáznak ránk, amíg készen nem állunk arra, hogy kilépjünk a való világba, és megtaláljuk a magunk törzsét.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!