Tegnap csunyan osszevesztem apammal a tengeri tores miatt azota nemis szolok hozza. Jogosan? Mondta h szerencsetlen vagyok amiert nemtudom beleonteni a zsakba a tengerit mindig melle ment. Most meg almat akar szedni bar annyira nem mondta h menjek
Figyelt kérdés
Anyanak sincs kedve meg hat apu mondja h faradt erre mindig csinal valamit... Nincs kedvem hozza 6kor keltem tegnap is plusz meg 2 ora hossza tores...neha olyan idegesitoek mar koltoznek elfele. 20/l2020. nov. 16. 14:06
1/19 A kérdező kommentje:
Meg hallottam ma fel fullel h hova menjek vagy mennek dolgozni.. Meg o dontene majd el nem?😂
2020. nov. 16. 14:07
2/19 A kérdező kommentje:
6 honapom van meg :D
2020. nov. 16. 14:07
3/19 A kérdező kommentje:
A kepzesembol:)))
2020. nov. 16. 14:08
4/19 anonim válasza:
Fogalmazhatnál érthetőbben, mert fingom nincs mit akarsz.
De igen 18 éves korod után ha nem úgy viselkedsz akkor nem köteles a házaban tartani.
Mindig csinál valamit pedig fáradt... Na azért mert a házimunkát KELL csinálni nem pedig ha van kedvem.
5/19 anonim válasza:
Ha otthon laksz es eltartanak, az a minimum, hogy besegitesz. En is segitettem a szuleimnek, nem haltam bele. Ha ez nem tetszik, akkor koltozz el, ennyi.
6/19 anonim válasza:
Szerintem is. Költözz el. Egy kis segítségtől már megakarsz halni... Ilyenek a mai csitrik.
7/19 anonim válasza:
Valaki elárulná, mi az a "tengeri törés"? 😑
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!