Baj, ha meguntam a tengeri törést? Anyáéknak segítettem, de annyira nagy a kert h ja nem bírtam már önteni a zsákba. Sokkal lett, plusz elfáradtam, meg hamar keltem ezek miatt.
Nem baj, hogy meguntad a tengeri törést!:)
Viszont ha a tengeriből él az egész család, te is, ebből esznek a jószágok és ti ezeket eszitek, te meg ráérsz, akkor kénytelen vagy segíteni, mint a család oszlopos tagja.
Mi a kérdés amúgy?
De most komolyan. Ez olyan mintha valaki a 19. századból beszabadult volna az internetre.
Bajnak éppenséggel nem baj de viszont gondolj bele a szüleidnek mennyire nagy segítség az hogy te ott vagy és csinálod , segítesz nekik.
Legalábbis én olyan természetű vagyok hogy ahol tudok ott segítek szüleimnek
Nekünk is nagy méretű kertünk van én sem kifejezetten szeretem bár mi burgonyával szoktuk beültetni és igen én is részt veszek az ültetéstől kezdve a kapálasig és a betakarításban is ezáltal segítek nekik hogy nem kell másnak fizetni hogy dolgoznom nekünk
Azért ez nagy segítség és kicsit próbálj belegondolni a szüleid helyzetében.
20/cigány fiú :)
Egy 48%-os az összes válaszra nyomja a nem hasznosat.
Egyébként nem tudsz mit csinálni kérdező, én nyáron is be voltam fogva, más kapott a munkáért pénzt, én meg családi vállalkozásba, mezőgazdaságiba dolgoztam ingyen mint egy szolga. Ez van amig otthon él ember ilyen családokban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!