Tegnap csunyan osszevesztem apammal a tengeri tores miatt azota nemis szolok hozza. Jogosan? Mondta h szerencsetlen vagyok amiert nemtudom beleonteni a zsakba a tengerit mindig melle ment. Most meg almat akar szedni bar annyira nem mondta h menjek
Most nem igazán értem a kérdést.
Ha az a kérdés,hogy jogosan nem szólsz-e apádhoz akkor nem,nem jogos a hisztid.
Komolyan ezután a kérdés után megértem azokat akik szidják a mai huszonéves lányokat annak ellenére,hogy én ez a korosztály vagyok és lány.
Költözzél akkor elfele.Csak remélem tudod,hogyha elköltözöl akkor muszáj lesz megcsinálnod a házimunkát hiába vagy fáradt vagy nincs kedved.
Szerintem igazán besegíthetnél nekik, ha már otthon laksz. Tényleg nem kötelessége téged eltartani, mehetnél dolgozni is.
Én el tudom hinni, hogy nem leányálom ez a munka, de vagy menj el dolgozni és legyen állandó munkahelyed, költözz el, ha tudod, segítsd anyagilag a szüleidet is, vagy ha otthon laksz, akkor segíts be nekik.
Különben én örülnék, ha ez lenne a legnagyobb bajom. Én pár hónapja veszítettem el az édesapámat. Nem mondom, hogy sosem vesztünk össze, de én segítettem neki, amennyit tudtam.
És bizony, most is inkább visszamennék az időbe meg segítenék neki, ha élne, lenne itt inkább minden nap az otthonunkban, csak tudnék vele beszélni meg segíteni.
Örüljön, akinek az apja még él és tud vele beszélni meg segíteni, akinek nincsen már, az már sajnos akármit csinál, nem hozza vissza.
És amúgy jobb is ha valaki strapabíró, az jó dolog, akkor is ha nehéz. És ha elköltöznél, akkor is lenne munkahelyed, ahol minden nap dolgoznod kellene. Hétvégén meg házimunka. Csak nem hívnád a szüleidet, hogy csinálják meg helyetted. Jobb, ha hozzászoksz a dolgokhoz.
Ha komolyan 20 éves vagy, akkor épp itt az ideje, hogy vagy komolyan elkezdj dolgozni, legyen egy állandó munkahelyed, vagy otthon segíts be veszekedés nélkül. Meg miért tartanának el téged a szüleid öregkorukig?
Ez a tegnapi előzmény, hogy mindenki értse:
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ke..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!