Noncsi2020 kérdése:
Más apja is hülye vagy csak én vagyok az a szerencsétlen ? Van egy kis csepp esze az ilyen ? Meg hogy mondhat ilyet vlk a saját családjának?.
Figyelt kérdés
Múlt szerdán elment gombazni a részeges munkatarsaval és még az nap este be is lazasodott. Anyám szinte "ki nyalta" a fenekét csal hogy jobban legyen. Vasárnapra kutya baja volt. Az nap este elmentunk apuhoz(külön alszik anxutol mert horkol és idegesít engem is hogy a falon át hallom a horkolasát egyes este) sztarban sztárt nézni. Akkor még semmi bajunk nem volt,de hétfő hajnalban anyám már lázas volt én egy fokkal jobban. Délutánra már mind ketten 38,8 fokos lázzal feküdtünk. Tegnap el mentünk sz orvoshoz, megvizsgált, csinált tesztet és ki derült hogy mind 2 covidosok vagyunk anyuval. Mondom neki kedden hogy látod ha nem mentél volna gombazni (10 darabot szedett) nem fiatal volna még és nem ragadztottadvolna ránk a betegséget amiből végül covid lett. Azt mondja:Mia szarert kellett jönni tv-tnezni mikor én beteg vagyok. Mondja anyám hogy csak nem halsz bele ebbe a 2 órába míg tart. Azt mondja bele halt mert a sok pofázásotokat kellett hallgatnom. Szerintetek vagy egy csepp kis esze az ilyen embernek? 1x nem kérdezte volna meg hogy kérünk e vlmt enni v inni. Erre tegnap be megy anyám hoz és mondja hogy Kati küld Tomival(másik részeges barát)20 kg papriká meg mosott paprikát hogy tegyük el télere olajoson.Anyam kérdezi és ki fogja be rakni ha én is meg a lányod is lakások vagyunk. Azt mondta h nem érdekli őt mert már mindjárt itt a paprika. Tegnap tojtuk le és pincébe raktuk. Ma meg mindig lázasan kellett vlmt kezdeni azzal a felug már meg rohadt paprikával. Erre most haza jön a boltból és mondja:vettem darált húst, csináld meg fasirtnak. Most mikor fázom a gulyás krémet oda böki: a fasírt mellé el ne felejtsd a krumpli főzeléket ám. Mondó neki ezt egy szóval sem mondtam. Erre mit mond? Az tudni való tény hogy a fasirthoz mindig krumplifőzeléket csináltok anyáddal. Mondom neki hogy igen de nem lázasan. Azt mondja és?. És ki ment a konyhából.2022. szept. 7. 15:00
11/17 anonim válasza:
Alig bírtam értelmezni elsőre.
Sokadjára sem jöttem rá:
Most mi a kérdés?
12/17 Furfangos Frigyes válasza:
Igencsak bolondgombát ehettél, mert nagyon hazavágta a " hejesírásodat " , vagy simán csak túladagoltad a fogalmazásgátlót. 🤔🤔
13/17 A kérdező kommentje:
#1 mikor már oda mentünk hozzá semmi baja nem volt. Se láz se köhögés
2022. szept. 7. 17:24
14/17 anonim válasza:
A paprika csak rohad, sipirc dolgozni. Ha tudsz ide írni, paprikát is tudsz eltenni.
15/17 anonim válasza:
Baszki, mi ez a fogalmazás, értelmezhetetlen. De értek már mindent, sztem az egész családdal van vmi gáz.
16/17 anonim válasza:
Nekem ebből azt sikerült leszűrnöm, hogy az apád elment “gombazni” és hazahozott egy betegséget, amiből végül Covid lett (eredetileg nem az volt? Nálatok mutálódott?). Illetve azt, hogy te és az anyád is lakások vagytok.
Szerintem az apád egy idióta, és ezt tőle örökölted. Helyesírási szótárat elő és vissza harmadik osztályba megtanulni fogalmazást írni! Apád meg elrakja a paprikát és főz magának, nem tőletek várja. Ennyi.
17/17 anonim válasza:
Én jó vagyok szövegértelmezésben, de most inkább feladom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!