Mit tegyek ha anyukám rengeteg sok sört iszik minden nap?
6 doboz, 3 liter nem kevés, pláne 5 %-osból, de ilyen mennyiség 4 %-ból is szép teljesítmény.
Nem tudom, hány kg testsúlyra vetítünk, de akárhogy is.
Ráadásul nők esetében még károsabb is elvileg a májra és egyebekre.
Sajnos az a helyzet hogy
semmit nem tudsz tenni.
Meg próbálhatod meggyőzni
de úgysem fog sikerülni.
Az én anyukám szintén sok
sört ivott egy nap meg ivott
6 dobozzal és én nem tudtam
tenni ez ellen semmit.
Az volt a legrosszabb
hogy mindig engem küldött el
A boltba is hogy én vegyem
meg neki. Ez már 8 éves koromban is így volt és egyszer kiborult
a szatyor és nagyon kínos volt
mert a járókelők is észre vették.
Én a végén már rá hagytam
és nem tettem semmit mert
nem hallgatott rám.
Szerintem te sem tudsz sokkal
többet.
Én megpróbálnék vele beszélni azért, hogy mi a baj, ha szeretne beszélni akkor számíthat rám és jelezném felé hogy ez így nem lesz jó.
De elég valószínű hogy tagadni fogja este még te leszel a sz*r.
Alkoholista volt a férjem. Sajnos későn vettem észre,hogy az. Az a napi egy két hosszúlépés,majd fröccsök nem tűntek soknak. Akkor még nem tudtam,hogy a rendszeres ivászat is annak számít. És egyre több kellett neki. Én pedig csak cseszegettem,kiabáltam vele,és minden lúzernek elmondtam. Ő nem veszekedett velem,csak még többet ivott.
Válásunk után derültek ki dolgok a családi hátteréről,amiket nem tudott feldolgozni. És inni kezdett.
Szóval,kicsit lelkiismeret fuldalásom van,mert nem veszekednem kellett volna vele,és magára hagyni,hanem megkérdezni miért jó ez neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!