Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek ha anyukám rengeteg...

Mit tegyek ha anyukám rengeteg sok sört iszik minden nap?

Figyelt kérdés
Kértem szépen, rondán hogy vegyen vissza de semmi. Munka közben is. napi 6 doboz
2024. máj. 13. 15:26
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
7%
Semmit. Az ő dolga.
2024. máj. 13. 15:26
 2/22 anonim ***** válasza:
95%

Nem csak az o dolga, az alkoholizmus a csaladra is hatassal van.

Kerdezo, hogy viselkedik anyukad ilyenkor? Te kiskoru vagy?

2024. máj. 13. 15:30
 3/22 anonim ***** válasza:
5%
Ha ver és csúnyán viselkedik veled csak akkor lesz bajod. Ne tegyél semmit legyél vele kedves, és ne bántsd meg! Meg pár sörtől amugy se lesz semmi baja.
2024. máj. 13. 15:34
 4/22 anonim ***** válasza:
96%
3-as: azért napi HAT DOBOZ sör nem a "pár sör" kategória, hanem masszív alkoholizmus
2024. máj. 13. 15:37
 5/22 anonim ***** válasza:
39%
Napi egy doboz sörrel iszok, de annál több már elgondolkodtató.
2024. máj. 13. 15:56
 6/22 A kérdező kommentje:
22 vagyok a viselkedése ugyanolyan, de hétvégente egyre gyakrabban részeg
2024. máj. 13. 16:03
 7/22 anonim ***** válasza:
75%
Beszélgettél már vele, hogy hogy van, tudsz-e segíteni bármiben?
2024. máj. 13. 16:13
 8/22 anonim ***** válasza:
33%

Milyen a viszonyotok? Tudnal vele beszelgetni errol, amikor jozan?

Vele elsz?

2024. máj. 13. 16:16
 9/22 anonim ***** válasza:
95%

8-as hát ezen felnevettem! Az én anyám is alkesz volt, nem is akármilyen, (meg apám is) de a beszélgetés kb. mint halottnak a csók. El sem ismeri, hogy alkesz, úgy meg felesleges is bármiröl beszélgetni.

Kérdezö, én ezt már végigjártam, kétszer is. A következö lépés nálam az volt, hogy hagytam a francba. Mielött tönkremennél bele, tudomásul veszed, hogy ez van, és végignézed a leépülését. Ez évekig el fog tartani, és egyre durvább lesz. Ha nem akarod végignézni nem kell, elköltözöl és szarsz bele. Ennek a folyamatnak a vége a temetöben lesz, utána nyugi lesz.

2024. máj. 13. 16:47
 10/22 anonim ***** válasza:
49%

9

Ez mind igaz az esetek tobbsegeben, sajnos. De azert ne azzal kezdjunk mar, h sz_runk a fejere. En a kerdesbol azt veszem ki, ez nem olyan regen kezdodott (persze tevedhetek), es az elejen azert konnyebb kiszallni, mint evtizedek utan. Tisztaban vagyok vele, hogy a tobbsegnek ez se megy, de ellenpelda is van a csaladomban.

2024. máj. 13. 17:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!