Miért álmos anyukám/alszik rengeteget? Ez már kóros?
Sziasztok. Anyukám (47 év) nagyon sokat ásítozik, és rengeteget alszik. Hogy mondjak konkrétumot is, elmegy reggel dolgozni, hazaér délben, eszik, majd lefekszik elusdni 2 óra fele, alszik 4-5 órát, majd este szintén viszonylag korán lefekszik és 7-8 órát alszik. Amikor ébren van, állandóan ásítozik, ami néha kellemetlen is már, amikor valakivel beszélgetünk, ő pedig egyfolytában ásít, hosz így a másik ember azt érzi hogy unalmas amit mond.
Ti mit gondoltok, érdemes megkersni egy orvost?
Azt írod, hogy délben ér haza a munkából. Akkor nagyon korán kell kelnie, hogy beérjen, nem csoda, hogy álmos! Amikor olyan munkám volt, hogy hajnalban kellett kelnem, én is olyan voltam egész nap, mint akit fejbe vágtak, tök mindegy, mennyit aludtam.
A másik ok, ami állandó álmosságot okozhat, a cukorbetegség. Esetleg érdemes lenne kivizsgáltatnia magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!