Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Beteg vagyok, anyukám nem...

Beteg vagyok, anyukám nem hisz nekem, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szokásos kérdés láttam sok van de ez kicsit összetettebb mint azok. Nos,16 éves vagyok és még mindig anyám dönti el hogy fáj-e a torkom. Ma nem voltam suliban mert feleltünk és kiigazolta. Jó fej volt segített most,azonban adott mára házimunkát és kint össze kellett pakolnom és sajnos csak egy pulcsiban mentem ki mert azt hittem már tavasz van pedig eléggé fújt a szél. Lényeg a lényeg most estére alig bírok nyelni és hurutos a nyálam amitől könnyezek.

Kb. 5. osztályban 'színészkedtem' utoljára és nem értem miért nem hisz nekem,hisz látja hogy első félévben is 22 órát hiányoztam és ebben a félévben a mai nap volt az első.

Megmondtam neki hogy holnap nem fogok menni mert úgymond 'szép szóból' nem akarta elfogadni. Most elvileg felhívja a háziorvosom hogy ne adjon igazolást csak lógni akarok.

Ha megkérdezem miért nem hisz nekem azt mondja hogy látszik a tekintetemen hogy hazudok és ismer. Esküszöm nem érzem magam úgy hogy elmenjek a héten suliba. Holnap elmegyek orvoshoz suli után és meglátjuk.

Miért csinálja ezt? 16 éves vagyok,voltam párszor beteg és tudom mikor vagyok beteg

2019. márc. 25. 19:58
 1/8 anonim ***** válasza:
Elég nagy vagy már hozzá, hogy egyedül elmenj orvoshoz.
2019. márc. 25. 20:01
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
ha a haziorvosod annak alapjan donti el, hogy adjon-e igazolast, hogy o mit mond a telefonba, keress masikat
2019. márc. 25. 20:02
 3/8 anonim ***** válasza:
Érdekes, hogy ennyi idősnek nem hisz az anyja. Mérd meg a lázadat, és ha van, akkor holnap menj el dokihoz.
2019. márc. 25. 20:03
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha hurutos vagy piros a torkod, a doki látni fogja, nem kamuzol.
2019. márc. 25. 20:06
 5/8 anonim ***** válasza:

"Ma nem voltam suliban mert feleltünk és kiigazolta."

Azért nem hisz neked, mert már saját magának se hisz, annyit kamuzik...

2019. márc. 25. 20:14
 6/8 anonim ***** válasza:
A lázmérőnek csak hisz nem? Ha beteg vagy az orvos látni fogja, anyukád meg akkor csak elhiszi végre.
2019. márc. 26. 08:40
 7/8 A kérdező kommentje:
Nincs lázam, ma voltam suliba és utána nem mentwm haza hanem orvoshoz mentem. Hátsó garatfal gyulladás, hétfőig kiírt.
2019. márc. 26. 21:46
 8/8 anonim ***** válasza:
Nagyon helyes :) Jobbulást!
2019. márc. 27. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!