Anyámmal nem jó a kapcsolatom.Szerintetek nem gáz,ha nem veszek neki semmit anyáknapjára?
Nem gáz, ne vegyél neki semmit. Max egy képeslap, amit feladsz postán.
(Nekem sem jó a kapcsolatom anyámmal, világ életemben negatív érzelmeket tudott csak belőlem kiváltani. Én telefonon sablonosan felköszöntöm, aztán ennyi. Ja, miért nem szakítom meg a kapcsolatot? Mert kb. csak erre várna, hogy az 50 M-s lakását a tesómra hagyja, nem kérdés, hogy megtenné, akkor miért b...sszak ki magammal?)
Figyeljetek már, ha ilyen sz*r anyátokkal a kapcsolat, miért nem szakítjátok meg?
Tudom, hogy nehéz, mert nekem is meg kellett lépnem, de megtettem. És én se adtam neki semmit akkor, mikor még évi 2-szer beszéltünk társadalmi nyomástól, mert "csakazanyám"..
Egyszerűen lép meg kérdező. Tiltsd le a számát, töröld mindenhonnan és kész. Áldom a napot, mikor megtettem. Felesleges ilyen anyával mérgezned magad, aki azt mondja, úgyis kidobka, ha kap tőled valamit.
Tedd meg most és kész.
ma 19:39
Nem igazán értem a kérdésed..Havi 600 ezer forintot keresek.Szerinted akkor az ő pénzéből te szerencse csomag..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!