Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyámmal nem jó a kapcsolatom....

Anyámmal nem jó a kapcsolatom.Szerintetek nem gáz,ha nem veszek neki semmit anyáknapjára?

Figyelt kérdés
Azt mondta,úgy is kidobja a kukában,úgy hogy megkíméli a pénztárcám.
máj. 4. 12:59
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
73%
Nem gaz. Nem is kell neki, megmondta. Amugy sem viselkedett soha anyakent a leirasod szerint, akkor meg...? ;-)
máj. 4. 14:28
 12/23 anonim ***** válasza:
37%

Nem gáz, ne vegyél neki semmit. Max egy képeslap, amit feladsz postán.

(Nekem sem jó a kapcsolatom anyámmal, világ életemben negatív érzelmeket tudott csak belőlem kiváltani. Én telefonon sablonosan felköszöntöm, aztán ennyi. Ja, miért nem szakítom meg a kapcsolatot? Mert kb. csak erre várna, hogy az 50 M-s lakását a tesómra hagyja, nem kérdés, hogy megtenné, akkor miért b...sszak ki magammal?)

máj. 4. 14:46
 13/23 anonim ***** válasza:
91%
Ő mondta, hogy ne vegyél neki, akkor miért lenne gáz?Ha megnyugtat, én sem mindig veszek az enyémnek, pedig jó a kapcsolatunk. Ő azt mondta, hogy nem szereti a "kötelező jellegű" ajándékozást, amikor valaki csak azért ad ajándékot, mert illik. Most épp van ötletem, úgyhogy adok.
máj. 4. 15:12
 14/23 anonim ***** válasza:
25%
Egyébként együtt éltek vagy külön?
máj. 4. 16:03
 15/23 anonim ***** válasza:
70%
Én vagyok a 11óra akárhàny perces, nem néztem vissza. Gondolom veled is az a baj, ami velem. Szeretnéd, hogy legyen egy normàlis anyukàd, aki szeret és gondoskodik, törődikveled, és ezt az àlmot kergeted. Csak az a baj, hogy a valósàg teljesen más. Csak mivel az àlomképbe kapaszkodsz, ami természetes, hiszen az embernek nem az az alapvető, hogy nincs anyja, -emiatt nem tudsz rà nemet mondani. Pedig hidd el nekem, akàrmennyire is fàj, a te érdeked kijelölni a hatàraidat, mindegy, hogy csalàdtag, vagy bàrki irànyàba. Nagyon sok szenvedéstől fogod magad megkímélni. Ahhoz, hogy a kettőtök viszonya vàltozzon, neki is tennie kéne, és làtod, hogy nem tesz semmit, te őrajta nem vàltoztathatsz, de azért nagyon sokat tehetsz, hogy boldog legyél, önmagadért mindent megtehetsz, inkàbb foglalkozz ezzel! :)
máj. 4. 16:12
 16/23 anonim ***** válasza:
86%

Figyeljetek már, ha ilyen sz*r anyátokkal a kapcsolat, miért nem szakítjátok meg?

Tudom, hogy nehéz, mert nekem is meg kellett lépnem, de megtettem. És én se adtam neki semmit akkor, mikor még évi 2-szer beszéltünk társadalmi nyomástól, mert "csakazanyám"..

Egyszerűen lép meg kérdező. Tiltsd le a számát, töröld mindenhonnan és kész. Áldom a napot, mikor megtettem. Felesleges ilyen anyával mérgezned magad, aki azt mondja, úgyis kidobka, ha kap tőled valamit.

Tedd meg most és kész.

máj. 4. 17:27
 17/23 anonim ***** válasza:
14%
Ugye az anyád pénzéből vásárolnál valamit???
máj. 4. 19:39
 18/23 A kérdező kommentje:

ma 19:39

Nem igazán értem a kérdésed..Havi 600 ezer forintot keresek.Szerinted akkor az ő pénzéből te szerencse csomag..

máj. 4. 19:59
 19/23 anonim ***** válasza:
34%
16-os vagyok, az én kérdésemre miért nem válaszols
máj. 4. 20:43
 20/23 anonim ***** válasza:
44%
Lehet hogy anyád ugyanígy van veled...elviselhetetlen vagy számára
máj. 4. 21:46
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!