17 éves vagyok. Nem merek zsebpénzt kérni apámtól, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Több időt toltok anyumnal, de apamnal is szoktam lenni. Gyerektartast soha nem fizetett, a legtobb penzt csak anyum koltotte eddig ram. Szerintetek pofatlansag lenne kerni heti 5000 ftot apamtol?tegnap 14:51
1/16 anonim válasza:
Kérni lehet, nem pofátlanság, de szerintem nem kapsz semmit
5/16 anonim válasza:
Talán első alkalommal kapsz de tuti megkérdi mire kell
Plusz mindig kérni kéne, magától mindig "elfelejti"
6/16 anonim válasza:
Mitől az apád, ha a gyerektartást sem képest fizetni? Mint szülő, egyértelműen megbukott, egyáltalán minek foglalkozol vele? Előbb megy el étterembe a haverjával zabálni, minthogy neked 20 ezret adjon havi szinten.
7/16 anonim válasza:
Nem pofátlanság de nem valós hogy kapsz
Ha mégis tuti elszámoltatna hogy minek az neked, mire költöd
8/16 anonim válasza:
Hát, ha q kötelező gyerektartast se fizette, hidd el nem fog zsebpénzt adni. Pláne nem heti 5ezret. Ha mindenképpen meg akarod kerdezni, legyen az havi 5e
9/16 anonim válasza:
Anyád mért nem követeli ki a bíróságon a kötelező gyerektartást? Nem olyan bonyolult az, csak akarni kell! Az nem az ő pénze, hanem a tied! Tőled vonja meg, ha nem kéri! [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!