Titeket szülőként zavarna ha a 17 éves kollégista lányotok időnként a zsebpénze szerintetek tangy részét könyvekre költené?
Mivel nálunk könyvmániás a család, így azon lepödnék meg, ha nem így tenne. De bíztatnám, hogy ne minden hónapban vegyen könyvet, gyűjtögessen, és használja ki utána az akciókat, raktárvásárokat stb. pl most lesz a könyvfesztivál, hihetetlenül sokat lehet spórolni.
Meg ajánlanám a könyvtári beiratkozást. :)
Utolsó, sajnos léteznek nagyon ostoba könyvek is, főleg manapság, amikor boldog-boldogtalan adhat ki könyvet lektorálás nélkül is.
Engem csak akkor zavarna, ha nem tudná hová tenni őket. Én kamaszkoromban nagyon sok könyvet vettem, a nagy részét azzal, hogy egyszer majd valamikor elolvasom, de nem most. Aztán mikor már nem tudtam hová tenni őket, mert betelt az összes polcom, akkor jöttem rá, hogy sokkal egyszerűbb könyvtárból kivenni azt, amit éppen kedvem van elolvasni, nem pedig évekig tárolni a polcon és rá se nézni. Azóta csak azokat a könyveket veszem meg, amik igazán tetszenek és/vagy gyakran szükség van rájuk.
Egyáltalán nem zavarna! Örülnék neki, hogy művelődik...
Ha viszont sokat olvas, bíztatnám, hogy járjon könyvtárba, keressen kedvezményeket, könyvcsere csoportokat, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!