Titeket szülőként zavarna ha a 17 éves kollégista lányotok időnként a zsebpénze szerintetek tangy részét könyvekre költené?
Az attól függ, miket olvas, ha pl. ilyen értelmességnek a szikráját sem tartalmazó firkálmányokat, akkor eléggé zavarna.
Azért zsebpénz...arra költi amire akarja. Az a baj, hogy sokan a zsebpénz fogalmával sincsenek tisztában és arra az összegre is zsebpénzként tekintenek ami a költségekre kell.. Pl bérlet, menza.. Stb.
Tehát ha tényleg a zsebpénzt költi... Akkor az ő dolga😅 Jól teszi
Tényleg függ attól is, milyen könyvekre. Bár általában véve a könyvek nagy része jó, de van kivétel.
Inkább, mint elbulizza a pénzt meg alkoholra, stb. költse.
"ha pl. ilyen értelmességnek a szikráját sem tartalmazó firkálmányokat"
Pontosan mi a bajod "A pszichológusok tanácsai munkahelyi konfliktusok kezeléséhez" könyvvel, amit a Stanford egyetem professzora írt? Az, hogy adtak neki egy figyelemfelkeltőbb címet is? Beleolvastam amazonon, szerintem nem rossz.
A zsebpénzt arra költi amire szeretné.
Az olvasás jó dolog, szerintem semmi gond nincs ezzel.
Az, hogy nem kölcsönzi. Hát istenem. Gondolom szereti gyűjteni őket, birtokolni, újra élővenni.
Nálam a nappali egyik falán végig könyvek vannak. Ez gyakorlatilag a lakás dísze is, mindig megcsodaljak a vendégek. Meg persze bármikor újra tudom őket olvasni, egy helyen van minden.
Nem mindenkinek való a könyvtár.
A könyvek a legjobb dolgok a világon :D Főleg hogy most egész gyakran vannak raktárvásárok és tényleg pár száz forintért be lehet szerezni nagyon sok könyvet, még új megjelenést is!
Nekem is jelenleg csak a helyhiánnyal van bajom, ezért vettem egy ebookot és próbálok átszokni arra. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!