Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 17 éves vagyok. Nem merek...

17 éves vagyok. Nem merek zsebpénzt kérni apámtól, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Több időt toltok anyumnal, de apamnal is szoktam lenni. Gyerektartast soha nem fizetett, a legtobb penzt csak anyum koltotte eddig ram. Szerintetek pofatlansag lenne kerni heti 5000 ftot apamtol?
dec. 25. 14:51
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
71%
Zsebpénzt? Gyerektartást kérj!...
dec. 25. 15:48
 12/23 anonim ***** válasza:
42%
Mi a probléma a linkkel? Ha az apa nem hajlandó fizetni, a bíróságtól lehet kérni a megelőlegezését. Pont ezt akartam linkelni.
dec. 25. 15:51
 13/23 anonim ***** válasza:
80%
Ha az apa nem hajlandó fizetni, akkor alap kerdes: egyáltalán indult anno tartasdijert per? Van jogerős ítélet? Ugyanis az állami megelőzésnek ez az alap kovetelemnye. Ha van, az anya indított végrehajtást ellene? Van nemleges foglalási jegyzek? Ez megint alap a kérvényhez.
dec. 25. 15:58
 14/23 anonim ***** válasza:
0%
Kamu.
dec. 25. 18:17
 15/23 anonim ***** válasza:
20%

Nem fog apád adni neked zsebpénzt. Tartásdíjat sem fizet nem fog még zsebpénz.

Akik meg jönnek azzal a dumàval, hogy anyja kérjen gyerektartást azok meg nem tudom milyen világban élnek. Egy átlagos nőt, akit elhagy a párja és gyerekét is, az a nő nem fog bíróságra járni, amikor dolgozni a kell meg gyerekről gondoskodni. Csomó idő meg pereskedés az egész. A legtöbb nő nem foglalkozik azzal, mert maga a csávó is toxikus kapcsolatban volt. Azt hiszitek ide értelmiségi emberek járnak és osztjàtok a tanácsokat, hogy kérjen gyerektartást. Ezek a nők örülnek, hogy kiléptek a bántalmazó kapcsolatból.

dec. 26. 00:36
 16/23 anonim ***** válasza:
15%
Egy csomó idő meg pereskedés, utána meg egy csomó pénz, 15-ös. Egyértelmű, hogy megéri. Az, hogy egyesek kényelmességből nem vállalják, nem indokolja, hogy nem is kellene nekik beleállniuk. A saját gyerekükért. A bántalmazást meg már csak te találtad ki hozzá a hatásvadászat kedvéért, holott annak a nemfizetéshez semmi köze.
dec. 26. 00:42
 17/23 anonim ***** válasza:
42%

15

Honnan tudod, hogy bántalmazó és toxikus volt a kapcsolat?

dec. 26. 04:40
 18/23 anonim ***** válasza:
23%

"Egy csomó idő meg pereskedés, utána meg egy csomó pénz"

Nos, nálunk a pereskedés maga másfél év volt. A csomó pénz, ami anno még lett állapítva, 10800.-. Viszonyitaskent, a csaladipotlek 5400ft volt akkoriban, a gyerek havi pelenkaja meg 6000ft. 6 hónapra visszamenőleg lett kérve és megítélve. Apuka nem fizetett. Apuka feketén kezdett dolgozni és a vagyonát átíratta a másik gyerekére. Az államilag megelolegezett tartasdij anno még jövedelemhez volt kötve, annak megfeleltem volna, de apuka minden 6. hónap utolsó napján utalt 5000ft-ot, így elutasitották. A folyamatos ügyvédhez járkálás idő és pénz.

dec. 26. 05:49
 19/23 anonim ***** válasza:
85%

"Egy átlagos nőt, akit elhagy a párja és gyerekét is, az a nő nem fog bíróságra járni, amikor dolgozni a kell meg gyerekről gondoskodni. Csomó idő meg pereskedés az egész."

😆😆

Én egy olyat nem ismerek, aki nem adta be a keresetet.

dec. 26. 07:01
 20/23 anonim ***** válasza:
31%

"csaladipotlek 5400ft volt"

Te hol a fejében élsz? 32 vagyok anno utannam anyám annyi családit kopott, mint most én lányom után. 12 ezer párszáz forintot.

dec. 26. 07:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!