Bemutatni otthon a barátomat?
Nem olyan rég jöttem össze az egyik középiskolai tanárommal (addig nem volt köztünk semmi, amíg oda jártam) és nem hiszem, hogy családom jól fogadná, ha közölném ezt velük. Azt tudják, hogy járok valakivel, és mondták, hogy szeretnék megismerni, de közben nem akarom, hogy ebből drámát csináljanak..
(Egyébként én 19 vagyok, ő pedig 35)
Ha elég nagy lány voltál, hogy össze jöjj vele, akkor elég nagy lány legyél ahhoz is, hogy felvállald, minden ellenérzés, ellenszenv, ellenvélemény ellenére is.
Ha ezt nem tudod megtenni, vagy nem akarod, akkor akár szét is mehettek, mert úgyse lesz hosszútávú a kapcsolat.
hát ez kib*szottul gáz, nem érzed hogy eléggé nagy a korkülönbség? azért jöttél össze vele, mert veszi neked a drága dolgokat? az osztály társaid nem cikiznek miatta?
soha nem mutatnám be szüleimnek akkora kor különbség
Mindegy mikor mutatod be ebből biztos lesz dráma, és nem véletlenül
Te amúgy büszkén vállalod a kapcsolatod? Tud rólatok valaki?
Ballagás után milyen hamar jöhettek össze?
Milyen komoly a kapcsolat? Összeköltözés, gyerekvállalás volt már téma? Jövőbeli tervek?
Mert ez nem csak a volt tanár-diák viszony miatt necces, hanem a korkülönbség is sok
Ha elég nagylány vagy összejönni egy nálad 16 évvel idősebb csávóval, akkor ahhoz is legyél nagylány, hogy elmondd otthon. 😉
De nyugi, csak a puncid kell neki, meg hogy egy naiv kislány vagy.
Az a 35 éves fazon, aki csak egy középiskolás gyereket tud összeszedni, egy lúzer, nem férfi - és nyilván okkal nem állnak szóba vele a korabli nők.
Itt komoly gondok lesznek és nem leginkább a bemutatással, sokkal inkább a kapcsolattal...
Azért ebben a korban a 15+ és nagyon sok...
Gondolom, a "barátoddal" már minden megvolt...
Sajnos #8nak igaza van, 19 éves vagy nyilván azt hiszed nagyon felnőtt de hidd el, 6 év és ezen röhögni fogsz. Nem normális és egészséges hogy 35 évesen egy kislányra gerjed.
Úgyis megtudják, inkább tőled mint mástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!