Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Félek bemutatni otthon a...

Félek bemutatni otthon a páromat, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az én életemből valahogy kimaradtak a gimis szerelmek,akkoriban soha nem volt senkim,így nem is tudtam volna kit bemutatni otthon. Most van párom,de ő 15 évvel idősebb nálam. A szüleim már mondogatják,hogy örülnének,ha bemutatnám nekik,de kicsit tartok attól,hogy kiakadnának a korkülönbség miatt,mert azt még nem említettem. Anyukám elfogadná,ha megismerné,de apukám nagyon kiborulna,ahogy ismerem biztos már elsőre kidobja engem meg elküld a világ végére. Mit tehetnék? Még otthon élek,ezért számít a véleményük a családi béke érdekében,de nagyon szeretem a párom,így őt sem szeretném "megtagadni". Volt már valaki hasonló helyzetben?

köszönöm a válaszokat

23/L

2012. aug. 28. 14:47
 1/9 anonim ***** válasza:
68%
Ránézésre hány éves a barátod? :)
2012. aug. 28. 14:57
 2/9 anonim ***** válasza:
27%
Felnőtt vagy te is elvileg..szóval...nem kellene ennyire a szüleid befolyása alatt lenned...
2012. aug. 28. 14:59
 3/9 anonim ***** válasza:
61%

látszik az élethelyzetedből is hogy éretlen vagy.

de nyilván azért van 15 évvel idősebb párod, mert a korosztályod hozzád éretlen... ironikus.

2012. aug. 28. 14:59
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Mielőtt bemutatnád, ülj le a szüleiddel beszélni a korkülönbségről. Így is kínos lesz, de nem annyira, mint ha ő is jelen lenne,
2012. aug. 28. 15:11
 5/9 anonim ***** válasza:
33%
és nyugodtan le lehet szavazni azokat a válaszolókat, akik nem tartanak felnőttnek. ezzel csak még jobban gyerekessé teszed magad.
2012. aug. 28. 15:24
 6/9 A kérdező kommentje:

Utolsó: nagy újdonságot fogok neked mondani: ezen az oldalon nem csak a kérdező pontoz. Én soha nem pontozok le,csak fel. Lehet,hogy a szemedben gyerekes vagyok,de a lepontozás miatt nyavajogni se felnőtesebb viselkedés :)

Első: igen,látszik rajta a kora

2012. aug. 28. 15:42
 7/9 A kérdező kommentje:
Elnézést, szóval annyi évesnek néz ki,amennyi :)
2012. aug. 28. 15:43
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a kérdést én írtam? :-) Ugyanebben a helyzetben vagyok, pontosan. Mondjuk annyi a különbség, hogy nekem tudják mennyi idős a barátom, mégis félek hazahozni. De őszinte legyek? Nálam lassan alakult ki a szerelem, és még én magam sem vagyok teljesen biztos a dologban, ezért nem merem még "bedobni" a családba. Vagyis szeretem, de mivel nem rózsaszín köddel kezdődött ezért tisztán látom a dolgokat és vannak kételyeim, nem sok, de azért van. Nálad ez nincs benne a pakliban?

Na de hogy valami hasznosat is mondjak, őszintén mondd el az érzéseid a szüleidnek. Kezd ott, hogy tudtad hogy rögtön elítélnék ha az elején elmondod a korát, ezért ezt a részletet kihagytad hogy ne ez befolyásolja őket. Gondolom néhány dolgot mondtál már róla, így utólag már nem írhatják le. Aztán pedig mondd el, hogy tudod hogy milyen hátrányai vannak a dolognak, de okos lány vagy, nem csinálsz hülyeséget. Legalábbis az én szüleim az elején attól féltek, hogy kihasznál (bár azt nem tudom mivel..) aztán most meg attól, hogy fogom magam, és egyik napról a másikra, se szó, se beszéd itt hagyom őket és a barátomhoz költözök (meg hogy titokban férjhez megyek és terhes leszek). Pedig én addig sehova nem megyek amíg tanulok, és nincs munkám, keresetem amiből el tudom tartani magamat, magunkat. És ez nem változott, csak azért mert a párom idősebb. Nem akarom eltartatni magam.

Meg mondd meg, hogy amíg csak maga a korkülönbség van, de ebből semmi probléma nem adódik, addig ne aggódjanak, és ha lesz is valami, átgondolod, megoldod.

2012. aug. 28. 22:58
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan vidd haza a párodat,legfeljebb megmondják,ha nem tetszik rajta valami.A korkülönbségtől pedig én is féltenélek a helyükben.
2012. aug. 29. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!