Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek a szüleim reakciojától. Nem merem otthon bemutatni a barátnőmet, nem tom hogy a szüleim hogy fognak reagálni. Mit tegyek?
Tényleg elég... fiatal vagy hogy más ne mondjak. Nem mered bemutatni a barátnődet, és w-t használsz v helyett... Na ezzel nem segítettem.
Ne legyél beszari, mutasd be nekik. Nem fogják leharapni a fejedet, és eltiltani se fognak tőle.
előbb tanulj meg normálisan írni, aztán csajozz.
ha meg ennyire félsz, akkor nem kell bemutatni. 15évesen én sem hordtam haza minden pasit, akivel dolgom volt. majd ha komolyabb barátnőd lesz, az vidd haza.
Szerintem ha nem túl sarkos a vélemény, nem kell félni az egésztől. Szerintem meg ők lesznek azok, akik örülnek, hogy a fiúk nem a "színes" társaság sorait gyarapítja, hanem már van az oldalán egy lány.
Tanulásban szerintem inkább a lányoknál szokott a szerelem közbeszólni, szóval (ha csak eddig nem vetted azt észre magadon, hogy negatívan hat rád) ez se fog bezavarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!