Anyámmal nem jó a kapcsolatom.Szerintetek nem gáz,ha nem veszek neki semmit anyáknapjára?
Hát, te tudod. Lehet semmi nem lesz belőle, lehet ez még ront az eddigieken.
Amúgy ha ilyen xar az egesz, miért tartod vele egyáltalán a kapcsolatot?
ma 13:02
Na ez egy jó kérdés,hogy miért tartom...mert az emberben van egy olyan,hogy még is csak a szülője.De van egy pont,amikor már jobb lenne megszakítani a kapcsolatot,de ezt nagyon nehéz megtenni amúgy,nem könnyű dolgok ezek,pedig valójában az lenne a legjobb.
ma 13:16
Na ezt a dolgot próbálja rám hárítani, hogy én utálom őt és nem tudom elfogadni és háritom őt stb.Holott pont ő teszi ezt.Teljesen egészségtelen már a kapcsolatunk, mérgező rám nézve,ahogy mondani szokták.
Nekem is nagyon gàz a kapcsolatom vele, és nem énmiattam. Mi sem értjük egymást, mert ő nem akarja érteni, mi a probléma. Mostanâban mégjobban elmérgesedtek a dolgok. Én is ezen gondolkoztam egész héten, hogy akkor most mi legyen.
Tudod, őszintén, ez egy évben egy nap csak az anyàknapja, de ő nekem nem csak egy napomat tette tönkre, hanem az egész életemet. A semmirevaló nővérem a mindene, énutànam màr mindig csak akkor sír, amikor eldöntöm, hogy többet hallani se akarok róla. Egy ilyen anya érdemel bàrmit is?
ma 13:38
Megértelek!Nekem ugyan ez a problémám vele,hogy nem fogja fel,mi a gond kettőnk között,pedig elmondtam neki,de így sem esik le neki a tantusz sajnos.Elöször magamba kerestem a hibát amit rosszul tettem,mert rájöttem,hogy nem benne van a hiba.Ez az emberek felőli visszajelzésekből érzem,mert kedvelnek alapvetően és nem tartanak rossz embernek,nyilván vannak hibáim,de nem az elviselhetetlen kategória.A másik dolog a család többi tagjával,érdekes módon soha nem kerülők összetűzésbe,legyen az apám,a testvérem vagy más távolabbi.De a való életben sem tud és tudott senki így felbösziteni...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!