Hogyan fogadtassam el magam a párom gyerekével?
Az alapvető, hogy kedves vagyok és foglalkozom vele, de mi az ami mèg fontos lehet szerintetek?
Komoly kapcsolatot összeköltözést tervezünk
"Adott egy szituáció, bármennyire is vacak belátni, de azért nem a gyerek a világ közepe..."
De, egy 8 éves, aki már az anyját elkészítette, bizony a világ közepe kell még hogy legyen az apjának. Senki nem mondta azt, hogy le kell mondani a párkapcsolatrol. Ha menne az értelmező olvasás, akkor sikerült volna megerteni, hogy a probléma az, hogy nem ismerik egymást a gyerekkel es kb az történik, hogy szia Kati, én mától itt lakom veletek.
Kérdező, engem gyakorlatilag egyik napról a másikra rángatott el apám az új nőjéhez. Láttam előtte 6x és sokat mondok, aztán közölte, hogy ők szeretik egymást, szóval jövő héten költözünk.
Mi a fsz? Kb így ez volt az első gondolat. Szerinted mennyire utáltam érte mindkettőt? Mert nekik olyan cs.szettül fontos a minden napos szex és "közös élet", velem meg így közlik, vagy egy hetem elfogadni a helyzetet.
Te meg a pasid pontosan ilyenek vagytok, a gyerek meg fogadja el, ha akarja, ha nem.
Ja, és az, hogy néha találkozgattok, meg dumcsiztok messze semmit nem jelent, attól a gyerek azt érzi majd, hogy egy idegen valaki becsöppent az életükbe - mint lesz is.
Szeptemberben tervezel menni - már rég ismerned kéne a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!