Hogyan fogadtassam el magam a párom gyerekével?
Az alapvető, hogy kedves vagyok és foglalkozom vele, de mi az ami mèg fontos lehet szerintetek?
Komoly kapcsolatot összeköltözést tervezünk
29 Nem fèlek ettől.
30 Nem hirtelen , mert már régebb óta együtt vagyunk , rendszeresen találkozunk rendben van a kapcsolatunk. Ha más lenne a szitu már együtt élnénk, de így vártunk az ideális időpontra.
Nem a munka miatt ,hiszen jelenleg is van munkám de annyira nem megy jól, hogy havi 150-180 ezret ki tudjak dobni pluszban.
A körülményeket is nézni kell, távolság , munka stb
Szerintem viszont ha elköteleződést akar a kérdező és a GYEREK MIATT az a legjobb, ha ő költözik oda hozzájuk, akkor jobb megoldás az nem lesz, mert az albi valóban mocskosul drága... Nekem ugyan párom gyermektelen, de én hajlok abba az irányba hogy szakítás lesz, mert ahogy a kérdező is mondja, fárasztó, reménytelen a cél nélküli járogatás. Ő fel se hozza az összeköltözést de nem is azért, mert 3 utcára lakik, hanem mert nem akar elköteleződni, érzem, tudom, elég sok elhintett utalást tett rá, legfeljebb én nem vettem a lapot. Tudom az én példám az nagyon más, de remélem érzitek a különbséget, hogy az azért jó dolog, hogy a párod akar téged és mindketten esélyt akartok adni ennek. Van saját otthonod, vissza tudsz menni oda, szóval nem lesz akkora anyagi probléma, ha nem sikerülne.
Én megértem azokat a válaszolókat akik félnének ettől az egésztől, de 2 felnőtt ember és a gyerek sem tehet arról, hogy egy gyerkőcöt is be kell vonni a folyamatba és a kapcsolat alakulásába, de a végtelenségig akkor sem lehet várni, mert az ember jó esetben haladni akar valamerre és el akar köteleződni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!