Hogyan fogadtassam el a szüleimmel, hogy jó eséllyel (újra) olyan párom lesz akinek van gyereke és elvált?
-Pár hónap múlva 36 éves leszek, korban hozzám illő lányok,nők nagy része (elvált) anyuka. Persze akad néhány gyermektelen vagy gyerek ellenes lány is,de nem vagyok az a jó pasi aki bárkit megkaphat.
-Volt egy kapcsolatom 28-29évesen egy 22 éves lánnyal ahol volt egy aranyos 4-5 kislány is,alapvetően jó gyerek lett volna,csak néha a körűlmények bezavartak erősen.
-Igazából az a 13 hónap nagyrészt kellemes élményként maradt volna meg nekem,gyerekkel kevesebb baj volt ,mint az anyukájával vagy nagymamájával (aki a gyerek apját várta vissza és én csak ideiglenes valami voltam a szemében).
-Tudom felnőtt vagyok,nem a szüleim véleményével kell foglalkoznom,de azért az lenne ideállis,ha mindenki mindenkinél tiszta lappal indúlna.
Mert ha a párom megérzi az ellenszenvet a szüleim részéről akkor lehet ő is úgy áll hozzájuk.
A fent említett esetben szüleim látszólag fogadták el a gyereket, anya cseles hadviselést folytatott, vett karácsonyi ajándékot a gyereknek,de az ő nevelési elveihez igazodót.
2es! Én nem kaphatok meg akárkit.
1es! Nem foglalkozom vele,csak tökéletesebb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!