Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan fogadtassam el a...

Hogyan fogadtassam el a szüleimmel, hogy jó eséllyel (újra) olyan párom lesz akinek van gyereke és elvált?

Figyelt kérdés

-Pár hónap múlva 36 éves leszek, korban hozzám illő lányok,nők nagy része (elvált) anyuka. Persze akad néhány gyermektelen vagy gyerek ellenes lány is,de nem vagyok az a jó pasi aki bárkit megkaphat.

-Volt egy kapcsolatom 28-29évesen egy 22 éves lánnyal ahol volt egy aranyos 4-5 kislány is,alapvetően jó gyerek lett volna,csak néha a körűlmények bezavartak erősen.

-Igazából az a 13 hónap nagyrészt kellemes élményként maradt volna meg nekem,gyerekkel kevesebb baj volt ,mint az anyukájával vagy nagymamájával (aki a gyerek apját várta vissza és én csak ideiglenes valami voltam a szemében).

-Tudom felnőtt vagyok,nem a szüleim véleményével kell foglalkoznom,de azért az lenne ideállis,ha mindenki mindenkinél tiszta lappal indúlna.

Mert ha a párom megérzi az ellenszenvet a szüleim részéről akkor lehet ő is úgy áll hozzájuk.

A fent említett esetben szüleim látszólag fogadták el a gyereket, anya cseles hadviselést folytatott, vett karácsonyi ajándékot a gyereknek,de az ő nevelési elveihez igazodót.

2022. jan. 1. 13:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
93%
Nincs mit elfogadtatni, nyilván a korodból adódóan ez fog alakulni. Ha nem tetszik nekik, akkor nem kell velük szoros kapcsolatot tartani. 36 évesen már tudnod kellene, hogy mi a fontos, mondjuk egy 22 éves lány, aki 5 éves gyereket nevel, ott nagy bajok lehettek, nem csoda, ha nem nézték jó szemmel.
2022. jan. 1. 14:32
 12/20 anonim ***** válasza:
93%
Épeszű szülő nem folyik bele a gyereke párválasztásába. Az 1 gyerekes elvált fiam 10 éve összejött egy három gyerekes elvált anyával. Megvannak, közös gyerekük nincs. Se én, se a feleségem nem szóltunk bele a választásába.
2022. jan. 1. 14:58
 13/20 anonim ***** válasza:
79%
Te párod nem az övék, nem kell hogy elfogadják.
2022. jan. 1. 15:08
 14/20 anonim ***** válasza:
82%
36 éves vagy. Döntsd el, hogy anya és apa kell vagy pedig a párod a gyermekével. Velük lehet jövőd, a szülők sajnos elmennek. Azt tedd amit a szived diktál. Ha kell a no akkor nem anyával foglalkozz. Anya vagyok én is, anyós is és hidd el tudom, hogy mit miért csinál...
2022. jan. 1. 20:00
 15/20 anonim ***** válasza:
93%

Azt nem értem,hogy egy gyerek nélküli korodbeli nőnél miért ne lehetne esélyed?

Ők sem nagyon válogathatnak már,a korodbeli pasik nagy része ilyenkor akar gyereket.Persze ha nem vagy adonisz,nem a 30-as pláza cicák között kell keresni,vannak átlagos nők is.

Vagy te szeretnél gyereket mindenképpen?

2022. jan. 1. 21:21
 16/20 A kérdező kommentje:
15 ös! Hát a piaci kínálatból próbálok válogatni, nagyrészt anyukákat látok.
2022. jan. 1. 21:49
 17/20 anonim ***** válasza:
75%
Amíg nem kéne barátnőd gyerekét néznem ünnepekkor, nem izgatna.
2022. jan. 2. 06:48
 18/20 A kérdező kommentje:

17es ! Jó gondolat! Ugyanis nálunk úgy szokás,tudom furcsa de ebben nőttem fel, hogy húsvét karácsony templombúcsú,ünnepén 1-2nap alatt az egész rokonság* megfordul mélyen vallásos,mostmár 87 éves nagymamámnál.

*rokonság= 4 gyereke házastárssal,6unokája 2 mostoha unokájából legalább 1, 8dédunokája 1 mostohadédunokája(neki is adott karácsonyi ajándékot). Kb mint a fílmvígjátékokban,pl a Reszekessetek Betörők első részében úgy nézünk ki.

2022. jan. 2. 11:59
 19/20 anonim ***** válasza:
60%
Hát én akkor fanyalodnék gyerekes nőre ha 8-10 évvel idősebb lennék nálad. A nők többsége gyerek nélkül eléri a harmincat, ebben a korban 10 év plusz se nagy kunszt a férfi javára. Ha általánosságban kérdezed én azt mondom nézz körül akaposan
2022. jan. 2. 15:32
 20/20 anonim ***** válasza:
75%
Hát 36 èvesen már nem nagyon lehet válogatni, csak tudják ezt a szüleid is...
2022. jan. 2. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!