Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan fogadtassam el a...

Hogyan fogadtassam el a családommal azt, hogy én szeretnék arcszőrzetet?

Figyelt kérdés
Mindig furán néznek rám mikor hagyom megnőni pár napig, aztán meg egyre többet mondják hogy jó lenne ha levágnám végre stb:D de nekem tetszik úgy...
2021. szept. 28. 13:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd úgy, majd megszokják.
2021. szept. 28. 13:18
 2/11 anonim ***** válasza:
96%
Hány éves vagy? Kezdj el önálló döntéseket hozni az életben, meglátod, jó lesz.
2021. szept. 28. 13:21
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Mit kell ezen elfogadtatni? Ne vágd le. Ha mondják, mondd nekik, hogy direkt szakállat akarsz.

Arra azért ügyelj, hogy ápolt szakállad legyen, ne olyan, mint egy szakadt hajléktalannak.

4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell elfogadtatnod. Mg lehet mondani mindenkinek, hogy törődjön a saját dolgával. Egy idő után le fognak szokni róla.
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Páromnak a hajnövesztést szólják meg folyton... Nem értem, ha neked így jó, így tetszik, akkor miért kell belekötni? Divat a hosszú haj és aszakál/borosta is - persze ha ápolt :)
2021. szept. 28. 13:22
 6/11 anonim ***** válasza:
76%
Ha felnőtt vagy akkor bejelented hogy így szeretnéd és pont.
2021. szept. 28. 13:25
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Én nem jelentettem be mikor nem vágattam le a hajamat kb 20 évesen most 25 vagyok a lapockámig ér szakáll ugyan ez 18 éves korom óta van hol hosszabb hol rövidebb. Néha szóvá teszi a fodrászom (család tag), hogy senkinek se tetszik mindig mondom neki, hogy nekem igen asszonynak igen így jártak a többiek, a hajamra apám is szolt néha mert, hogy nem nyíl egyenes hanem enyhén hullámos, és hogy biztos azért mert zsíros, de aztán ő is látta, hogy csak ilyen a hajam és beletörődött.
2021. szept. 28. 13:35
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a férjem 26 éves és a szülei még mindig rá szólnak ha nem borotválkozik pedig már nem is lakik otthon. Van aki igenytelenul néz ki borostával vagy nem áll jól neki. Lehet te nem látod és neked tetszik, és lehet ők látják hogy nem áll jól. (Mint nálunk például)
2021. szept. 28. 14:06
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
lány vagy? vagy mi ebben a hatalmas probléma?
2021. szept. 28. 14:18
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszem elérkeztél abba az életszakaszba, mikor nem engedélyt kérsz a dolgokra, hanem csak bejelented őket. ;)
2021. szept. 28. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!