Támogatnád a gyerekedet, ha orvosi pályára szeretne készülni, már két meglévő diplomával?
Figyelt kérdés
(Anyagilag, teljesen eltartva, nem annyival, hogy "Persze, csináljad, sok sikert hozzá!)ápr. 8. 07:37
31/46 anonim válasza:
25. Igen, de az említett “gyerek”, nem dolgozik, ráér, szóval baromira nem lehetetlen letenni ezeket az érettségiket, csak amiatt, mert ő nem reál beállítottságú. Ennyire akartam ezzel célozni. Tudom mi a különbség az én szakom és az orvosi közt, feleslehes kioktatnod.
32/46 anonim válasza:
Akik szerint a férj köteles támogatni a “gyereket”.
Könyörgöm, felnőtt!!
Anno a nagybátyám azt mondta anyámnak (a húgának), hogy milyen jó neki, (anyámnak) nem kell a gyerekeit támogatnia.
Mi voltunk 30-as éveink közepèn, unokatesók 40-en felül…
33/46 anonim válasza:
Nem. A saját gyerekemnek is azt mondanám, hogy egy diplomát vállaltam (+mester), innen oldja meg magának.
34/46 anonim válasza:
Ha már van 2diplomája, akkor pont megtudja keresni a pénzt a 3.ra...
35/46 anonim válasza:
Kérdező, a férjednek mi a véleménye? Mert a mienk nem számít.
36/46 Carragher_x válasza:
Ha megtehetem, akkor természetesen. Ugyanúgy, mint ahogy a házastársam pályamódosítását is maximálisan támogatnám. Ráadásul még csak arról sincs szó, hogy valami himihumi szakra menne, az orvosi rohadt kemény, ha valaki csak lógni akar, az nem ilyenre megy.
37/46 anonim válasza:
Azért kell az okítás, mert értelmezni sem tudod mit írtam.
Azt, hogy pár hónap nem elég emelt biokém, vagy bifiz érettségire, úgy hogy jó eséllyel be is jusson.
Nem releváns a válaszod most sem, de mondjuk önerzeted az van, te kis sztahanov. :D
38/46 anonim válasza:
Ez a kérdés már szinte szó szerint ugyanígy volt.
39/46 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy.. - tessék, csak itt 27 a lány.
40/46 anonim válasza:
Attól, hogy neked nem menne 37, más még képes lehet rá. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!