Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Támogatnád a gyerekedet, ha...

Támogatnád a gyerekedet, ha orvosi pályára szeretne készülni, már két meglévő diplomával?

Figyelt kérdés
(Anyagilag, teljesen eltartva, nem annyival, hogy "Persze, csináljad, sok sikert hozzá!)

ápr. 8. 07:37
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
70%
25. Igen, de az említett “gyerek”, nem dolgozik, ráér, szóval baromira nem lehetetlen letenni ezeket az érettségiket, csak amiatt, mert ő nem reál beállítottságú. Ennyire akartam ezzel célozni. Tudom mi a különbség az én szakom és az orvosi közt, feleslehes kioktatnod.
ápr. 8. 11:19
 32/46 anonim ***** válasza:
59%

Akik szerint a férj köteles támogatni a “gyereket”.

Könyörgöm, felnőtt!!

Anno a nagybátyám azt mondta anyámnak (a húgának), hogy milyen jó neki, (anyámnak) nem kell a gyerekeit támogatnia.

Mi voltunk 30-as éveink közepèn, unokatesók 40-en felül…

ápr. 8. 11:20
 33/46 anonim ***** válasza:
64%
Nem. A saját gyerekemnek is azt mondanám, hogy egy diplomát vállaltam (+mester), innen oldja meg magának.
ápr. 8. 11:37
 34/46 anonim ***** válasza:
71%
Ha már van 2diplomája, akkor pont megtudja keresni a pénzt a 3.ra...
ápr. 8. 13:15
 35/46 anonim ***** válasza:
60%
Kérdező, a férjednek mi a véleménye? Mert a mienk nem számít.
ápr. 8. 14:32
 36/46 Carragher_x ***** válasza:
68%
Ha megtehetem, akkor természetesen. Ugyanúgy, mint ahogy a házastársam pályamódosítását is maximálisan támogatnám. Ráadásul még csak arról sincs szó, hogy valami himihumi szakra menne, az orvosi rohadt kemény, ha valaki csak lógni akar, az nem ilyenre megy.
ápr. 8. 14:53
 37/46 anonim ***** válasza:
0%

Azért kell az okítás, mert értelmezni sem tudod mit írtam.

Azt, hogy pár hónap nem elég emelt biokém, vagy bifiz érettségire, úgy hogy jó eséllyel be is jusson.

Nem releváns a válaszod most sem, de mondjuk önerzeted az van, te kis sztahanov. :D

ápr. 8. 16:03
 38/46 anonim ***** válasza:
0%
Ez a kérdés már szinte szó szerint ugyanígy volt.
ápr. 8. 16:10
 39/46 anonim ***** válasza:
ápr. 8. 16:11
 40/46 anonim ***** válasza:
34%
Attól, hogy neked nem menne 37, más még képes lehet rá. ;)
ápr. 8. 16:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!