Támogatnád a gyerekedet, ha orvosi pályára szeretne készülni, már két meglévő diplomával?
#20: ki az a Mókuska?
És honnan tudod, mennyi pénzze van a Kérdező férjének?
22!
Mókuskanak neveztem el a kerdezo ferjenek gyerekét. Az anyagi rész meg részletesen ki van fejtve a valaki által már belinkelt korábbi kérdésében
21.
De ide nem egy biosz emelt kell, hanem biosz-kémia, vagy biosz-fizika emel.
Csináld ezeket meg pár hónap alatt...
Egy eü szak meg az orvosi, azért nem összehasonlítható.
Kérdező!
Téged mennyire érint hátrányosan ez?
Kevesebb jut a közös gyereketekre?
Rengeteg ilyen életművész van amúgy, ez legalább tanult, nem haszontalanul szédelgett.
Nagyon sokan vannak 30 körüliek, akik soha egy napot nem dolgoztak, csak jól megélnek a szüleik által, és végiglébecolják az életet.
És legyetek erősek hozzászólók, ezeknek már a szülei sem dolgoznak, mert passzív jővedelemből dől a lé.
Nyilvan itt nem ez a réteg válaszol, ezert küldi már a bölcsis gyerekét dolgozni 3 műszakba. :D
A házastársad az, aki Mókuskára költi a fizetése nagy részét, miközben van egy közös gyerek is.
Erre akkor kellett volna gondolni, amikor gyerekes pasival állt össze. Hogy a férfi esetleg bármeddig támogatja az első gyerekét, és ebbe az új házastársnak sok beleszólása nincs.
27!
"...de ő a fizetése több, mint felét utalja el a lányának egy hónapban."
"Az én fizetésemet közösen éljük fel, van egy közös gyerekünk is. Plusz ugye ő is hozzáteszi, ami marad neki."
Az korábbi kérdésben le van irva
28!
De, van, ugyanis van közös gyerekük és a kérdező jövedelmét élik fel.
Támogatnám azzal, hogy otthon lakhat, nem kell ezért fizetnie, ehet nyilván a hűtőből, de nem fogom ruházni, zsebpénzt adni a hétvégi bulikára és nem vagyok hajlandó a milliós tandíjat sem kiperkálni. Ha komolyan gondolja, fel lehet venni a diákhitelt. Nem lehetetlen amúgy később elvégezni, én is ismerek olyat, aki 38-39 évesen végzett és imádja, a betegei is őt, no de ő a meglévő diplomáival dolgozott előtte és maga teremtette elő rá a pénzt, nem a szüleitől várta alanyi jogon.
Mielőtt jönne a pattogás, mit képzelsz, minek szültél akkor, kicsit gondolják végig egyesek, hogy mennyibe kerül manapság egy szoba bérlése is meg a mindennapi étkezés. Ez egy szerény színvonalon is alsóhangon 100 ezer, amit így a “gyerek” megspórolhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!