Már volt ez a kérdés és akkor is mindenki elmondta, hogy nem, ezt már nem kell támogatni.
ápr. 8. 08:48
12/46 anonim válasza:
Az a baj hogy az államis félévei elmentek a 2 szakra, amikor legutobb neztem 1,2 millio korul volt orvosin egy félév. Most nem tudom mennyi. Ez az összeg plusz az eltartása 6 even át nem kevés pénz. Meg az orvosi nem az a pálya szerintem ami beleiilik, a nem tudom mi akarok lenni életvitelbe. Legalábbis az én ismerőseim akik orvosira mentek, nagyon hamar volt aki altalánosban kitalálta már hogy mi akar lenni. Egyébként ha komolyan gondolja vehet fel hitelt is, orvosi fizubol most már viszonylag hamar vissza tudja fizetni. Legalább látszódma hogy újabb hóbort vagy komoly szándék. Innen is látszik hogy az ingyenes féléveket nem mindenki becsüli, ha fizetni kéne érte meghondolta volna hogy elvégzi e.
ápr. 8. 09:18
13/46 anonim válasza:
"40 évesen kezdö orvosként semmi esélye állást találni."
ORVOSKÉNT SEMMI ESÉLYE ÁLLÁST TALÁLNI ??? Abban a világban, ahol úgy kapkodnak az orvosokért, mint kisgyerek a cukorért??? Még 70 éves kezdő orvosért is összetennék a kezüket az emberek! Nem tudom melyik univerzumban élsz, hogy ezt így kinyögted magadból. Orvoshiány van, amúgy is a világ bármelyik országában tárt karokkal fogadják őket.
ápr. 8. 09:22
14/46 anonim válasza:
Erős túlzás mesterképzéssel "két" diplomája van. Ha a család kibírja, akkor miért ne.
Ha orvosi, akkor senkit se fog érdekelni, hogy hanyévesen kezd dolgozni a szakmában.
Szerintem valamit nem sikerült a továbbtanulásnál körbe járni, ha nemzetközi tanulmányok jöt szóba a derült égből, mert nem "nehéz". Kit érdekel, ha könnyű vagy nehéz? Nem fog mellete dolgozni sokar és vannak magántanárok. XD Orvosin is szoktak bulizni meg van egyetemi élet. Szép lenne, ha nem.
Röviden diákhitelen fogja csinálni, emiatt érzek egy kicsit mintha torzított lenne a kérdés.
Nem, vicc lenne az egész így. Szerezzen diákhitelt, tegyen félre, dolgozzon a nyáron stb., de a f*szom fog eltartani egy felnőtt, munkaképes embert, mert éppen nagyot álmodott. Nekem is meg kell élnem valamiből.
ápr. 8. 10:19
17/46 anonim válasza:
Mivel a férjed gyerekéről van szó és nem a te gyerekedről, ezért a kérdésre azt a választ lehet adni, hogy ez a szülő döntése. Ha van rá lehetősége (régiesen fogalmazva tehetsége), miért ne támogatná ? Egyénként sem rossz az, ha valaki többféle szakmai ismeretet szerez, azok ötvözésével többre lehet menni. Egyébként majd a gyakorlatban úgyis kiderül, hogy felveszik-e ill. átmegy-e majd az első pár évben a vizsgákon. Az orvosi egyetemek (és általában a természettudományos tanulmányok) sok tanulást és jó idegrendszert kívánnak. Ráadásul egy sima orvosegyetemi végzettség csak arra jó, hogy gyógyszergyári orvoslátogató legyen....
ápr. 8. 10:21
18/46 anonim válasza:
#7: tehát nem az a kérdés, hogy én támigatnám-e, hanem hogy beleugatnék-e a párom és a gyerekem dolgába.
Utóbbira is "nem" a válasz.
ápr. 8. 10:22
19/46 anonim válasza:
"tehát nem az a kérdés, hogy én támigatnám-e, hanem hogy beleugatnék-e a párom és a gyerekem dolgába.
Utóbbira is "nem" a válasz."
A házastársad az, aki Mókuskára költi a fizetése nagy részét, miközben van egy közös gyerek is.
ápr. 8. 10:35
20/46 anonim válasza:
Ha lenne miből, akkor azt gondolom, hogy igen.
Amúgy én sem voltam soha reál beállitottságú, nekem is ilyen szakon van diplomám, de pár éve jelentkeztem eü szakra, és a 0-ról 4 hónap alatt letettem az emelt biológia érettségit 5össel úgy, hogy mellette dolgoztam. Szóval ez a rész nem lehetetlen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!