Édesanyám tűrhetetlen! Mit tegyek?
Sziasztok!
20 éves fiú vagyok, jelenleg a MÁV tanfolyamán vagyok. Anyám mellett élek, így egyszerűbb, de keresek nettó 300 ezer forintot is a tanfolyammal, így 100 ezret mindig leadok, így abból főz stb. Anyám ezt ellenezte, mert, hogy ő az anyám stb.
Nos, a probléma ott kezdődik, hogy napi 20 szál cigit elszívok, állandóan csak szívok sajnos, nem csak a cigi miatt, hanem anyám miatt is. Anyám folyamatosan azt csinálja, hogy bemegy a szobámba és kidobja a cigimet a kukába, avagy balhézik velem.
Én tegnap este felhoztam neki a szokásos hiszti után, hogy kérem, 4 hónapja fizetek 100 ezret neki, erre fogta magát, elkezdett sírni, hogy megfogok halni rákba, és odadobott nekem kb 400 ezer forintot, hogy ez az én pénzem és nem kell neki, és ez az ő háza, ő vára, ő mondja milyen életmódot éljek, nem azért szült a világra, hogy drogozzak. Nem drogozok, nem is értem, hogy jön ez, plusz felnőtt vagyok!
Azóta nem szól hozzám, bocsánatot is próbáltam kérni, ignorál. Nem tudom mit tegyek sajnos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!