Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Édesanyám tűrhetetlen! Mit...

Édesanyám tűrhetetlen! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

20 éves fiú vagyok, jelenleg a MÁV tanfolyamán vagyok. Anyám mellett élek, így egyszerűbb, de keresek nettó 300 ezer forintot is a tanfolyammal, így 100 ezret mindig leadok, így abból főz stb. Anyám ezt ellenezte, mert, hogy ő az anyám stb.

Nos, a probléma ott kezdődik, hogy napi 20 szál cigit elszívok, állandóan csak szívok sajnos, nem csak a cigi miatt, hanem anyám miatt is. Anyám folyamatosan azt csinálja, hogy bemegy a szobámba és kidobja a cigimet a kukába, avagy balhézik velem.

Én tegnap este felhoztam neki a szokásos hiszti után, hogy kérem, 4 hónapja fizetek 100 ezret neki, erre fogta magát, elkezdett sírni, hogy megfogok halni rákba, és odadobott nekem kb 400 ezer forintot, hogy ez az én pénzem és nem kell neki, és ez az ő háza, ő vára, ő mondja milyen életmódot éljek, nem azért szült a világra, hogy drogozzak. Nem drogozok, nem is értem, hogy jön ez, plusz felnőtt vagyok!

Azóta nem szól hozzám, bocsánatot is próbáltam kérni, ignorál. Nem tudom mit tegyek sajnos...

ápr. 4. 13:30
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
36%
31, Itt kb mindenki minta polgár, akik életükben nem szívtak el egy szál cigit... Vagy csak nagyon elfelejtették már, milyen volt tininek, fiatalnak lenni.
ápr. 4. 22:46
 32/53 A kérdező kommentje:

#31-esnek igaza van... Ő megértő, többiek utálkoztok...

#30 szintén rendes.

ápr. 5. 02:44
 33/53 Darius- ***** válasza:
45%

Nem zsarolhat.

Én átlagban napi egy darabot szívok el. Én is akarok jót másoknak, de nincs jogom eldönteni, ha felnőtt. Költözz el tőle.

ápr. 5. 02:48
 34/53 anonim ***** válasza:
74%

33as, értem. Tehát ha én alkohol iszom(amihez ugye jogom van) és részegen elütlek, maradandó károsodást okozva, akkor te nem fogsz pampogni, hiszen nincs jogod korlátozni én mit csinálok igaz?

Mert sajnos te nem csak magadat mérgezed, az nem is érdekelne senkit.

ápr. 5. 04:32
 35/53 anonim ***** válasza:
66%
Próbáld egy picit csökkenteni a napi cigimennyiséget!amúgy az alapkérdésben teljesen egyetértek veled kérdező.Én azért sem ítéllek el mert cigizel ...de ha már 5-6 szállal tudnád csökkenteni a napi mennyiséget szerintem tök jó lenne.
ápr. 5. 05:15
 36/53 anonim ***** válasza:
94%
Ha olyan tűrhetetlen tessék felnőni és elköltözni.
ápr. 5. 05:32
 37/53 Grizesteszta ***** válasza:
81%

Kérdező, te fejben is gyerek vagy még , és mentalitásban is, de lehet, hogy nem is fogsz felnőni. Miért szimpi neked a 30 és a 31? Azért, mert ők azt mondják, hogy cigizz nyugodtan, ez OK. Két vadidegen azonos véleményen van veled, az már elég... az, hogy az anyád és sok vadidegen mást mond: ez kevés. Na, ez tipikusan a 'mindenki szemben jön az autópályán, de tutira én megyek a jó irányban' metódus, és ez ritkán szokott sikerre vezetni.

De számolj pl: mennyibe kerül egy havi cigid, mennyit spórolnál 1 évben és mire (másra:)) tudnád ezt a lóvét elkölteni? Ill. mennyibe fog kerülni az orvosi kezelésed akár csak egy könnyű kis hörghurut esetén, a tüdőrákról nem is beszélve?

ápr. 5. 10:13
 38/53 anonim ***** válasza:
79%

20 évet dohányoztam végig, mire kínkeservesen sikerült leraknom, de évek múltán is érzem a hatását a fizikai aktivitásomon, de ami a legrosszabb, hogy a sóvárgást is.

Kamaszként valószínűleg nekem sem tetszett volna, de így felnőtt fejjel azt gondolom, hogy nagyon-nagyon hálás lettem volna, ha anyám inkább basz.gat a cigizés miatt ahelyett, hogy simán rám hagyja.

ápr. 5. 11:05
 39/53 anonim ***** válasza:
71%

Fecske draga, annak szar az elete, aki idegeneket krvaanyaz. Menjel szivjal el egy kartonnal, hatha megnyugszol tole. (Az u betuket ki kellett torolnom, nem mennek at a szuron.)

“ Az üzenet szövege:

Krvanyád az irritáló, az! Juuj szegény nemdohányzók a csúnya gonosz bagósok miatt szar az életetek! Véletlen sem a rögeszméitek miatt!”

ápr. 5. 15:14
 40/53 Darius- ***** válasza:
16%
34 - Hogy jön ide az alkohol? Aki iszik, ne vezessen, van erre törvény. Igen tudom mi a passzív dohányzás. Ezért írtam, hogy költözzön el.
ápr. 5. 22:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!