Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nevelt kamaszlányom átkutatta...

Nevelt kamaszlányom átkutatta a holmijaimat a hálóban, ez belefér egy együttélésbe?

Figyelt kérdés

Kérdeztem mit keresett, azt mondta semmi konkrétat, csak nézelődött.

Mikor hazaérek sokszor a mi hálónkban fekszik, holott saját szobája van.

#kutatás #Kamast
2024. márc. 22. 18:41
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
17%

40#

Rendben van, de a te ruháidat nem is próbálta fel senki.

Nem mindenki olyan érzékeny a privát szférájára, mint te.

2024. márc. 24. 19:13
 42/49 anonim ***** válasza:
63%
41# De aki meg érzékeny a privát szférájára, azt tiszteletben kell tartani. Nem erőltetheted rá az értékrendedet másokra! Rendben, a te ruháimat, személyes cuccaidat hadd kutassa át, turkálja meg a saját vagy a nevelt gyereked, szólj nekik, hogy hajrá, kisbogarak, mert téged nem zavar. De akit meg zavar, az hadd mondja meg először szépen, aztán csúnyán, hogy zavarja. Aztán jöhet a cuccok, szoba elzárása.
2024. márc. 24. 19:36
 43/49 anonim ***** válasza:
53%
Arról már nem is beszélve, hogy ha otthon nem nevelik meg ennyire alapvető dolgokra, akkor majd idegenben fogják, de az fájdalmasabb lesz sokkal.
2024. márc. 24. 20:08
 44/49 anonim ***** válasza:
0%
42# Sem én, sem más nem írt olyasmiket, amit te itt összehordasz.
2024. márc. 24. 20:13
 45/49 anonim ***** válasza:
44. A 42-es a 41-esnek válaszolt. Aki meg a 40-esbe kötött bele. :D
2024. márc. 25. 00:09
 46/49 anonim ***** válasza:
0%
Elborzaszt ez a baromság, hogy egy kamasz gyerek rá vadászó idegenekkel nő fel. Közben valószínűleg méretes játékokat rejtegetnek amiket szégyellenek. Nem mehet be a spájzba ahol a kolbászok vannak, hogy akklimatizálódjon. Aztán meg jön a csodálkozás, hogy teherbe esett idejekorán.
2024. márc. 29. 02:04
 47/49 anonim ***** válasza:
27%
46.: Neked most komolyan mi a bajod? Milyen rá vadászó idegenekkel?
2024. márc. 29. 14:39
 48/49 anonim ***** válasza:
21%
hát, én megértem, amit a #46-os ír. Mert szerintem amúgy nem oké hogy a nevelt lányod a hálószobádban jár. De te honnan tudod, hogy ott járt, ha nem leselkedsz utána? Az én gyerekemről fogalmam sincs, mikor jár a hálószobámban, mert vagy dolgozom, vagy otthon sem azt nézem, mikor mit csinál a gyerekem. És a gyerek is ha kutakodni akar, nem annyira hülye, hogy annyi nyomot hagyjon maga után, hogy én tudjam, hogy ott járt. Elég okos ahhoz, hogy szerintem ki is tudna zsebelni úgy, hogy én észre se vegyem. :)
2024. márc. 29. 14:57
 49/49 anonim ***** válasza:
100%

A nevelt lányodat neveld, és ne itt kérdezd, hogy másoknak mi a véleménye. Magyarázd el neki, hogy ez miért nem ildomos, és téged ez zavar. Hozz fel fordított példát, hogy ő mit szólna ha te kutatnál a holmija között.

Szeretettel közeledj hozzá, ne felelősségrevonóan, az hatásosabb lesz.

2024. márc. 31. 19:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!