Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nevelt kamaszlányom átkutatta...

Nevelt kamaszlányom átkutatta a holmijaimat a hálóban, ez belefér egy együttélésbe?

Figyelt kérdés

Kérdeztem mit keresett, azt mondta semmi konkrétat, csak nézelődött.

Mikor hazaérek sokszor a mi hálónkban fekszik, holott saját szobája van.

#kutatás #Kamast
márc. 22. 18:41
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
35%

20#

Miért ne mehetne be a hálószobába, vagy akármelyik helységbe bármely családtag? Vagy idegenként éltek egymás mellett? Mert akkor OK!

márc. 23. 17:03
 22/49 anonim ***** válasza:
69%
21.: Attól még, mert valaki családtag még van olyan, hogy privát szféra. Én sem mentem be csak úgy tesómék hálószobájába...
márc. 23. 17:17
 23/49 anonim ***** válasza:
19%

21#

Hát akkor te nem mentél be. Más meg gond nélkül bemegy, és nem veszi senki rossz néven -legalábbis nap közben.

márc. 23. 17:26
 24/49 anonim ***** válasza:
84%
Azt gondolom, hogy mindenkinek szüksége van egy saját kuckóra, ami csak az ő birodalma. Ahova nem jár be senki, nem kutat-matt, ahova az ő saját személyes dolgait tartja. Ez szerintem nem idegennek vagy családtagnak kezelés, hanem emberi „jog“. Nyilván nem egy 2 évesnek, de mondjuk egy 10 évesnek vagy felnőttnek már, igen.
márc. 23. 19:36
 25/49 anonim ***** válasza:
100%
23.: Miért menne be gond nélkül? Mi keresnivalója van bárkinek a hálószobámban?
márc. 23. 20:02
 26/49 anonim ***** válasza:
13%

25#

Miért ne mehetne be gond nélkül, nem keres semmit, csak otthon érzi magát a házban. Majd este mindenki megy a helyére. Ennyi.

márc. 23. 20:24
 27/49 anonim ***** válasza:
9%

4-es! Ha az én párom lennél, és így viszonyulnál a lányomhoz, akkor én először téged rendeznélek le, és abban sem lenne köszönet.

Aztán a lányommal is elbeszélgetnék.

márc. 23. 21:06
 28/49 anonim ***** válasza:
75%
24 voltam. Azért 26-os, amit leírtam. Mindenkinek kell egy saját kuckó, ami csak az övé. Es mit akarna a szobámban? Ha mondjuk csak ott van tévé, akkor oké, de pihenni pihenjen a saját ágyában és ne az enyémben.
márc. 23. 21:19
 29/49 anonim ***** válasza:
51%
#26 illetve azoknak akik írták hogy nyugodtan bemehet a szülők szobájába teszem azt beszed valami gyógyszert mert cukorkának nézi,vagy összefirkál valamit ami fontos,vagy szex játékokra bukkan?😂 Ezt nem a kamaszokra értem
márc. 23. 21:32
 30/49 anonim ***** válasza:
17%
29. egy családban kb. minden közös, ha tetszik, ha nem.
márc. 23. 21:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!