Nevelt kamaszlányom átkutatta a holmijaimat a hálóban, ez belefér egy együttélésbe?
Figyelt kérdés
Kérdeztem mit keresett, azt mondta semmi konkrétat, csak nézelődött.
Mikor hazaérek sokszor a mi hálónkban fekszik, holott saját szobája van.
#kutatás #Kamast
márc. 22. 18:41
21/49 anonim válasza:
20#
Miért ne mehetne be a hálószobába, vagy akármelyik helységbe bármely családtag? Vagy idegenként éltek egymás mellett? Mert akkor OK!
22/49 anonim válasza:
21.: Attól még, mert valaki családtag még van olyan, hogy privát szféra. Én sem mentem be csak úgy tesómék hálószobájába...
23/49 anonim válasza:
21#
Hát akkor te nem mentél be. Más meg gond nélkül bemegy, és nem veszi senki rossz néven -legalábbis nap közben.
24/49 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy mindenkinek szüksége van egy saját kuckóra, ami csak az ő birodalma. Ahova nem jár be senki, nem kutat-matt, ahova az ő saját személyes dolgait tartja. Ez szerintem nem idegennek vagy családtagnak kezelés, hanem emberi „jog“. Nyilván nem egy 2 évesnek, de mondjuk egy 10 évesnek vagy felnőttnek már, igen.
25/49 anonim válasza:
23.: Miért menne be gond nélkül? Mi keresnivalója van bárkinek a hálószobámban?
26/49 anonim válasza:
25#
Miért ne mehetne be gond nélkül, nem keres semmit, csak otthon érzi magát a házban. Majd este mindenki megy a helyére. Ennyi.
27/49 anonim válasza:
4-es! Ha az én párom lennél, és így viszonyulnál a lányomhoz, akkor én először téged rendeznélek le, és abban sem lenne köszönet.
Aztán a lányommal is elbeszélgetnék.
28/49 anonim válasza:
24 voltam. Azért 26-os, amit leírtam. Mindenkinek kell egy saját kuckó, ami csak az övé. Es mit akarna a szobámban? Ha mondjuk csak ott van tévé, akkor oké, de pihenni pihenjen a saját ágyában és ne az enyémben.
29/49 anonim válasza:
#26 illetve azoknak akik írták hogy nyugodtan bemehet a szülők szobájába teszem azt beszed valami gyógyszert mert cukorkának nézi,vagy összefirkál valamit ami fontos,vagy szex játékokra bukkan?😂 Ezt nem a kamaszokra értem
30/49 anonim válasza:
29. egy családban kb. minden közös, ha tetszik, ha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!